Meleg i Bojović: Meč protiv Flore najvažniji u sezoni

Izvor: Niški portal | 11-Jul-2019 | 07:39

Fudbaleri Radničkog igraju u četvrtak od 18 časova u Talinu protiv Flore, prvu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Fudbaler Radničkog Dejan Meleg rekao je danas da je predstojeća utakmica sa Florom za njegovu ekipu najvažnija u sezoni i da se nada pozitivnom rezultatu pred revanš u Nišu.

- Sigurno da je ova prva utakmica najvažnija u sezoni, Flora je već odigrala 15, 20 utakmica i neće biti lako. Mislim da smo individualno mnogo bolja ekipa, ali na terenu je to sve drugačije. Flora je u toku sezone i neće biti nimalo lako. Za nas je pozitivan rezultat pobeda, najvažnije bi bilo da ne primimo gol, ali kada bismo mogli da damo jedan ili više, to bi bilo značajno, ipak revanš se igra na Čairu. Svi se nadamo pozitivnom rezultatu u Estoniji, a posle toga da navijači dođu i podrže nas u revanšu. Ovo najvažnija utakmica ne samo za klub nego i za grad - rekao je Meleg novinarima pred put u Estoniju.

On je prošao pripreme sa Crvenom zvezdom, a zatim je prešao u Radnički na pozajmicu.

- Poznavao sam mnogo igrača i pre nego što sam potpisao za Radnički. Ekipa je dobra, ima mnogo novih igrača i ja sam nov, nije nimalo lako da se uigramo za kratko vreme. Stručni štab je nov, za njih nije nimalo lako. Mislim da smo individualno bolja ekipa i moramo to da dokažemo na terenu. Neće biti lako ali nadamo se pozitivnom rezultatu - naveo je Meleg.

Napadač Milan Bojović priključio se ekipi pre nekoliko dana iz lučanske Mladosti.

- Nisam dugo sa njima, ali svestan sam činjenice da je ovo najvažnija utakmica u sezoni. Znamo šta nam je činiti, svesni smo kakva je Flora ekipa. Uopšte nas ne čeka lak posao, pogotovo na gostovanju. Sinoć smo ih analizirali, videli njihove dobre i loše strane. Nadam se da ćemo posle prve utakmice ostvariti povoljan rezultat pred revanš u Nišu - rekao je on.

Upitan da li će nastaviti koracima Milana Pavkova i Nermina Haskića, koji su bili golgeteri u Radničkom, Bojović je rekao da se nada da će nastaviti niz, ali da je od ličnog učinka važniji učinak ekipe.

Komentari
0
Pošalji komentar
sLv Oxb
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: