Mladi niški teniseri nastavljaju da nižu uspehe

Izvor: Niški portal | 05-Jul-2018 | 22:48

Kako kažu iz Teniske akademije Živković, nakon sjajnih rezultata tenisera i teniserki TAŽ u starijim konkurencijama, niški tenis ima i mlade nade. Jedna od njih je Nina Krstić, koja i u 2018. nastavlja pobednički niz.

Foto: TAŽ

Nina ima 10 godina i takmiči se u konkurenciji do 10 godina, a samo je tokom juna igrala 5 finala. Nije bilo završnice turnira bez nje, a čak 4 je završila kao šampionka.

„Išla sam sa turnira na turnir, nije bilo lako da sve to uskladim, ali sam na kraju uspela da ovaj mesec završim sa fenomenalnim rezultatima“, kaže Krstićeva.

Nina je početkom meseca osvojila titulu na Državnom školskom prvenstvu u Zaječaru, nakon toga je bila druga na međunarodnom turniru CHAMPIONS BOWL u Beogradu. Usledila su dva Otvorena prvenstva Niša na kojima je stigla do šampionskih titula. Poslednji u nizu turnir je odigran u Zaječaru gde je Nina bila bolja od teniserke iz Bora.

Inače, pored Nine, u poslednjih mesec dana zapažene rezultate iz mlađih kategorija su ostvarili i Luka Stanković sa nekoliko šampionskih titula, tu su i Natalija Nikolić, Anastasija Cvetković, Radovan Petrović, Aleksa Vučković, Maksim Mitrović, Uroš Živković, Nadia Mladenović...

Komentari
0
Pošalji komentar
Q81 UCJ
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: