Musaka sa povrćem

Izvor: Niški portal | 13-Mar-2020 | 13:06

SASTAV:

  • 1 tikvica
  • 1 patlidžan
  • dva paradajza
  • glavica crnog luka
  • 1 prazi luk
  • ulje
  • so, biber

PRIPREMA:

Operite patlidžan i isecite krajeve. Zatim ga isecite na tanke kolutove, i malo poslolte. Isecite luk i na ulju malo prodinstajte. Pa dodajte narendanu tikvicu, i posle 10ak minuta, dodajte i paradajz, koji ste pre toga iseckali i oljuštili. Začinite i ukrčajte na laganoj vatri, da ostane malo soka. 

Podmažite tepsiju maslinovim uljem, pa ređate kolutove patlidžana, pa fil koji ste pre toga ukrčkali, i tako sve dok ne potrošite materijal. Pecite na 220 stepeni dvadesetak minuta i još petnaestak na 200.

Komentari
0
Pošalji komentar
8WH fGM
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: