NEBOJŠA ČOVIĆ GRMI POSLE KUPA: Sistemska krađa, KSS ne postoji, ne čestitam nekom ko krade!

Izvor: informer.rs | 18-Feb-2019 | 07:15

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović kazao je posle finala Kupa Koraća sa Partizanom (76:74) da je njegov klub pokraden.

Beta

Partizan je savladao najvećeg rivala 76:74 u Nišu koševima Džoka Lendejla sa linije za slobodna bacanja 0,2 sekunde pre kraja.

Radi se o sistemskoj krađi, vraćamo se u vremena u kojima znamo šta se dešavalo. Mogli ste da vidite, KSS ne postoji! To je skup ljudi koji su zalutali. Pogledajte ložu, da li je sedeo jedan predstavnik Zvezde - rekao je Čović.

Što se tiče suđenja, Belošević je tendenciozno i vrlo lukavo potkradao Crvenu zvezdu, na kraju je završio posao. Čist faul u napadu nije sviran. Pre toga, nagradio ih je sa dva bacanja kada je isteklo vreme, nisu preneli loptu, na kraju Obrknežević svira nešto što se u košarci uopšte ne svira. Ako je to svirano, onda je trebalo da bude svirano i ono na Perperogluu. Ali to je Kup Srbije. Jasno ćemo da preispitamo da li u tim akcijama uopšte treba da učestvujemo - naveo je Čović.

Potom se prvi čovek Zvezde ponovo obrušio na KSS.

Od kršenja statuta, samog postavljanja predsednika, njegovog mandata i svih akcija koje preduzimaju. Bruka i sramota. Večeras će verovatno biti srećni, samo neka nastave. Sad je jasno što lobiraju po Srbiji da bi preuzeli KLS, da bi se nastavile ovakve brutalne krađe. 

Crveno-beli su sa parketa otišli pre uručena pehara večitom rivalu.

- Nije na meni da analiziram sastav lože. Država ima mnogo razloga da se posveti tome, kao što ima dovoljno razloga da se posveti tome što sedam godina neko permanentno vređa moju suprugu i da niko ne reaguje. Do skoro su se vodile kampanje za uvrede na sastancima Skupštine, na ulici, ne bih da imenujem nikog. Zvezda je sa ovim završila priču na ovu temu i neću da odgovaram ni na kakva pitanja. Ne mogu da čestitam nekom ko krade, tako neću i večeras - poručio je Čović.

Komentari
0
Pošalji komentar
b3G 5is
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: