Nagrađeni najbolji radnici hitnih i bezbednosnih službi

Izvor: Niški portal | 30-Dec-2016 | 15:49

Tradicionalno na kraju godine, u Gradskoj kući, organizovan je prijem za pripadnike hitnih i bezbednosnih službi. Najboljim radnicima ovih službi gradonačelnik Niša Darko Bulatović uručio je satove.

- Posebna je čast biti u društvu dobitnika ove nagrade. Ovo je priznanje za jedan dugogodišnji rad. U hitnim situacijama bitno je ostati pribran i u datom trenutku odraditi ono zbog čega ste tu, kaže Dragan Živković, medicinski tehničar Zavoda za hitnu pomoć, jedan od dobitnika nagrade.

- Ovo je velika čast koja mi je ukazana od strane grada, Policijske uprave i načelnika, istakla je Katarina Rašić, radnik Odeljenja za upravne poslove PU Niš.

Gradonačelnik Niša se zahvalio radnicima hitnih službi za hrabrost i nesebično zalaganje u svom poslu.

- Ove institucije u kojima vi radite važan su deo grada i vi činite da se osećamo sigurnim. Grad Niš ulaže napore da u skladu sa sopstvenim mogućnostima pomogne hitnim službama, istakao je Bulatović.

Poklon od grada dobili su i šef Odseka granične policije Radojica Ranđelović, Boban Stanković iz Odeljenja saobraćajne policije, komandir Vatrogasno-spasilačkog odeljenja Marjan Radosavljević, Ljubinka Mitrović i Bojan Vasić iz jedinice Žandarmerije, kao i vozač Hitne pomoći Dejan Filipović.

 

Komentari
0
Pošalji komentar
9U2 T2p
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: