Naisa na korak od osmine finala Čelendž kupa

Izvor: Niški portal | 12-Nov-2018 | 12:59

Marina Grande, Portugalija: SIR 1MAIO/ADA CJB-ŽRK NAISA 17-28 (5-13)

Revanš u kome je Naisa formalni domaćin, već danas, u ponedeljak 12.11.2018.godine u 21,00 sat na gostujućem terenu u Portugaliji.

Rukometašice Naise pregazile su u gostima portugalsku ekipu SIR 1 MAIO/ADA CJB sa 11 golova razlike u prvoj utakmici 1/16 finala Čelendž kupa.

Ekipa trenera Svetislava Jovanovića pokazala je da je za klasu bolji tim od domaćina, a golmanka Anastasija Čogurić da je nešto slabije  izdanje protiv Vojvodine samo loš dan.

Odbranila je Čogurićeva nekoliko “zicera” i svojoj ekipi već od starta utakmice ulila neophodnu sigurnost. Nakon početnog “ispitivanja pulsa" Naisa se u drugom delu prvog poluvremena odlepila  ovaj deo igre okončala sa 13-5. Već tada je bilo jasno da Nišlijke ne bi trebalo da imaju većih problema da se plasiraju u narednu rundu takmičenja.

Šef Stručnog štaba Svetislav Jovanović rasporedio je minutažu na veći broj igračica kako bi ekipa spremno dočekala revanš meč, u kome je već sutra, u ponedeljak 12.novembra Naisa formalni domaćin.

Iako je bila u protokolu, trener Nišlijki nije imao potrebe da rizikuje i da u igru ubacuje nedovoljno oporavljenu Nadu Pejović.

Da bi prošla u narednu rundu takmičenja Naisi je u ponedeljak dovoljan i poraz sa manje od 11 golova razlike!

Komentari
0
Pošalji komentar
oJQ h49
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: