Cineplexx Niš: Najmoderniji bioskop u gradu na Nišavi PROSLAVLJA ROĐENDAN

Izvor: Niški portal | 16-Apr-2019 | 00:44
VELIKO ROĐENDANSKO SLAVLJE NAJMODERNIJEG BIOSKOPA U GRADU
Cena ulaznice neverovatnih 200 dinara u bioskopu Cineplexx Niš u nedelju 21. aprila
 
 
Najmoderniji bioskop u gradu na Nišavi proslavljaju rođendan uz neverovatnu cene ulaznica - 200 dinara za sve projekcije! Obezbedite svoje mesto na vreme na proslavi koja se ne propušta, u nedelju 21. aprila! Karte su već u prodaji!
 
Svi dragi gosti rođendanske žurke bioskopa Cineplexx Niš uživaće u omiljenim pokretnim slikama na velikom platnu i raznovrsnom žanrovskom repertoaru. Idealna prilika da uživate u najaktuelnijim filmovima po fantastičnoj ceni ulaznice. Najmlađi i najdraži gosti bioskopa doživeće prave živopisne avanture uz omiljene animirane junake u filmovima ,,Dambo“, ,,Park čudesa“ i ,,Kako da dresirate svog zmaja 3“ i ,,Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom“ sinhronizovanim na srpski jezik!
 
 
 
 
Ekranizacija romana ,,After“ koji je čitalačku publiku širom sveta bacio pod noge i koji s razlogom nazivaju naslednikom fenomena ,,Pedeset nijansi Sive“ naći će se na rođendanskom ,,meniju“ bioskopa Cineplexx Niš. Ne propustite da saznate kako se savršeni život studentkinje ruši kao kula od karata kada upozna mistrerioznog i nimalo u okvirima prihvatljivog Hardina. Od reditelja filma ,,Buntovnica“, Harmonija Korina stiže nam ,,Bitanga s plaže“ osvežavajuće originalna i kontra sistemska komedija u kojoj pored Metju Mekonahijaigraju i Snup DogZek EfronAjla Fišer.
 
 
,,Balkansku među“ do sada je pogledalo preko dvesta hiljada ljudi, a interesovanje za najnoviji film ne jenjava, zato će se i ovo ostvarenje naći na rođendanskom repertoaru bioskopa Cineplexx Niš. Glavni junak kultnog stipa ,,Dark Hors“ vratio se na veliko platno jedanaest godina nakon drugog dela u osvetničkoj misiji u filmu ,,Helboj“. Ljubitelji horora uživaće u fimovima ,,Groblje kućnih ljubimaca“zasnovanom na istoimenoj knjizi Stivena Kinga, koju je kritika proglasila ,,najstrašnijom“ do sada  i ,,Prokletstvo ožalošćene žene“ koji nam donosi priču o ženi Ljoroni čiji pomen imena izaziva strah već decenijama među svim generacijama. Dobitnik Oskara i vizionar, Džordan Pil, vraća se sa novim, košmarnim filmom, ,,Mi“.
 
To nije sve,  celokupan rođendanski repertoar pogledajte na linku: www.cineplexx.rs
 
Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, Cineplexx Promenada i online za članove Cineplexx bonus kluba.
 
*Cena ulaznice jedinstvena je za 2D/3D projekcije i bez doplate na dužinu trajanja filma.
**Rezervacije ulaznica  za filmove sa rođendanskog repertoara nisu moguće.
 
Komentari
0
Pošalji komentar
4Po rhW
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: