Nakon promene na čelu opštine oglasio se OO SNS

Izvor: Niški portal | 10-May-2018 | 07:09

Saopštenje prenosimo u celosti:

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Merošina obaveštava javnost da je juče, na sednici Izvršnog odbora Srpske napredne stranke  u Beogradu, isključena Sanja Stajić, bivša predsednica opštine Merošina.

 

Srpska napredna stranka odlučna da neće dozvoliti samovolju pojedinih članova, kupovinu podrške, niti zloupotrebu bilo kakvih pozicija na vlasti. Građani opštine Merošina su već imali prilike da vide kako se ponaša gospođa Stajić, ali i pojedini članovi SPS-a koji nisu utemeljeni u SPS-u. Samovolja i lični interesi su principi kojima se oni vode. Srpska napredna stranka je tu zaštiti interese građana Merošine“ – kaže poverenik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Merošina, Saša Jovanović.

Podestimo, na sednici održanoj 30.aprila došlo je nove promene na čelu opštine Merošina. Bojan Nešić je postao novi predsednik opštine, a za predsednicu skupštine imenovana je Sanja Stajić, koja je do nedavno obavljala funkciju predsednice opštine, kada su je voljom skupštinske većine smenili i na njeno mesto postavili Sašu Jovanovića.

Komentari
0
Pošalji komentar
uzT 2VN
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: