Nataša Bekvalac u Parku Svetog Save za pravoslavnu Novu godinu!

Izvor: Niški portal | 10-Jan-2019 | 13:49

Kako je Niški portal među prvima pisao Nišlije će u Parku Svetog Save 13.januara zabavljati Nataša Bekvalac.

Na dočeku Pravoslavne nove godine u Svetosavskom parku, u nedelju, 13. januara 2019. godine, u organizaciji Gradske opštine Medijana nastupiće Nataša Bekvalac.

Koncert počinje u 22.15 i trajaće do 15 minuta posle ponoći. Nova godina po Julijanskom kalendaru u organizaciji najveće niške opštine biće dočekana uz odbrojavanje i vatromet u ponoć.

Nataša Bekvalac je jedna od najpopularnijih srpskih pop zvezda. Od 2001. godine kada je snimila prvi album pod nazivom „Ne brini“, izdala je više albuma i  održala je na stotine koncerata širom sveta. 2005. godine je objavila album „Stereo ljubav“, gde se izdvajaju pesme „Navika“, „Nikotin“ i „Ponovo“ za koje je uradila spotove.

Apelujemo na posetioce da ne donose pirotehnička sredstva, jer će time ugroziti svoju i bezbednost svih učesnika i gostiju.

U organizaciju dočeka uključena su gradska javno-komunalna preduzeća i druge nadležne službe,  kako bi Svetosavski park bio očišćen od snega a manifestacija koja okuplja veliki broj građana iz godine u godinu protekla u najboljem redu.

Iz Gradske opštine Medijana, koja je i organizator dočeka, saznajemo da je postupak javne nabavke okončan. Kao najpovoljnija, izabrana je ponuda agencije "BUKUMAO" iz Beograda. Ukupna procenjena vrednost javne nabavke je 2.100.000 dinara sa PDV-om.

Podsetimo, ovako je izgledalo prošle godine.

Komentari
0
Pošalji komentar
qDP H1k
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: