Niš dobija košarkaški teren posvećen Stefanu Joviću

Izvor: Niški portal | 07-Aug-2018 | 10:58

Mozzartov sportski karavan nastavlja svoju akciju „100 terena za jednu igru” u Nišu, u kom će obnovljeni košarkaški teren u utorak 7. avgusta od 18 časova, svečano otvoriti košarkaš Stefan Jović, koji trenutno nastupa za Bajern iz Minhena.

Potpuno rekonstruisani teren koji će poneti ime našeg proslavljenog košarkaškog reprezentativca nalazi se na Trošarini, ugao Branka Miljkovića i Bulevara Nemanjića, gde će Nišlije i Nišlijke moći da igraju košarku u uslovima kakve imaju profesionalci – na novoj specijalnoj podlozi, s profesionalnim konstrukcijama, zglobnim obručima i kliritnim tablama.

Pre presecanja vrpce kojim će i zvanično biti otvoreno mesto na kom će stasavati buduće generacije profesionalnih i rekreativnih košarkaša, posetioci će uživati u revijalnoj utakmici mladih sportista iz KK Niš.

Kompanija Mozzart pripremila je i brojna iznenađenja za posetioce, između ostalog i takmičenje u šutiranju trojki, a najuspešniji učesnicima slede vredne novčane nagrade od 30.000, 15.000 i 5.000 dinara.

Komentari
0
Pošalji komentar
LEV wQB
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: