Niška teniserka sjajna na turnirima u Makedoniji

Izvor: Niški portal | 11-Jun-2018 | 16:33

Teniserka niške Teniske akademije Živković (TAŽ) Emilija Zdravković je tokom ovog vikenda završila učešće na medjunarodnim turnirima u Makedoniji. Reč je o turnirima u konkurenciji teniserki do 14 godina iz serije TENNIS EUROPE. Tokom dve nedelje odigrala je 4 finala, dva u singlu i dva u dublu. Na poslednjem turniru u Skoplju je osvojila šampionsku titulu u pojedinačnoj konkurenciji, a vicešampionsku u paru sa Ivom Kuzmanoskom iz Makedonije.

Foto: TAŽ

Ema je u finalu bila bolja od Ameli Smejkalove iz Češke sa 2:1 (5/7, 6/4, 7/6). Niška teniserka je do finala stigla bez izgubljenog seta.

Pre ovog turnira Ema je igrala Bitola OPEN 2018 gde je uspela da stigne do šampionske titule u dublu, a vicešampionske u singlu. Igrala je u paru sa Tijanom Sretenović i u finalu su bile bolje od para iz Makedonije Stefanija Kirovska/Iva Kuzmanoska sa 2:1. A u finalu singla je niška teniserka izgubila od dubl partnerke Tijane sa 2:0 (6/4, 7/5).

''Moram biti zadovoljna, igrala sam četiri finala na dva turnira i to u sjajnom ritmu, uz malo sreće sam mogla sva četiri da dobijem. Okrećem se novim turnirima i nadam se da će mi doneti još odličja'', rekla je mlada teniserka.

Nišku teniserku već tokom ove nedelje očekuje učešće na još jednom TENNIS EUROPE turniru, na redu je Čačak OPEN 2018.

Komentari
0
Pošalji komentar
3XT DxM
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: