Novo priznanje za niški rukomet

Izvor: Niški portal | 29-May-2018 | 23:06

Još jedna potvrda dobrog rada u Železničaru stigla je u vidu šireg spiska vršioca dužnosti selektora muške rukometne reprezentacije Srbije Ljubomira Obradovića za predstojeći dvomeč baraža za plasman na Svetsko prvenstvo protiv Portugalije, na kome se nalazi maltene čitava jedna postava niškog kluba. Čak šestorica „Željinih“ rukometaša nalaze se među 28, a to su Mladen Krsmančić, Stevan Sretenović, Vladimir Jevtić, Andrija Mađar, Milan Đukić i Đorđe Spasić.

Evo i kompletnog spiska: golmani Darko Arsić, Svetislav Verkić, Vladimir Cupara i Tibor Ivanišević; leva krila Nemanja Ilić, Vanja Ilić, Mladen Šotić i Đorđe Spasić; desna krila Vukašin Vorkapić, Milan Đukić, Darko Đukić, Bogdan Radivojević; pivotmeni Živan Pešić, Vladimir Jevtić, Zoran Nikolić i Mijajlo Marsenić; levi bekovi Petar Đorđić, Momir Rnić, Miljan Pušica, Stevan Sretenović, Andrija Mađar i Darko Stevanović; srednji bekovi Stefan Vujić i Mladen Krsmančić; desni bekovi Nemanja Zelenović, Nikola Potić, Nikola Crnoglavac i Vojislav Brajović.

„Orlovi“ će prvi meč baraža igrati u hali Čair 10. juna od 18 časova, a revanš je na programu četiri dana kasnije u Varžimu. Bolji će se plasirati na Mundijal, koji je na programu od 9. do 27. januara iduće godine u Danskoj i Nemačkoj.   

Komentari
0
Pošalji komentar
Bnp j2w
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: