Novogodišnje poruke NAŠIH UZORA

Izvor: Niški portal | 30-Dec-2018 | 20:22

Niški portal je još jednom želeo da vam predstavi istaknute pojedince, uspešne mlade ljude koji su bili gosti naših emisija u serijalu Naši uzori. Pitali smo ih koju bi novogodišnju poruku poslali vama, našim čitaocima i šta bi vam poručili i poželeli u 2019. godini. 

Mi smo svima njima poželeli mnogo zdravlja, sreće i ljubavi u Novoj godini. Poželeli smo im i ostvarenje svih ideja, zamisli i planova o kojima su nam pričali, a znamo da ih je bilo mnogo. 

Želimo im još jednom sve najbolje i nadamo se da će prvom prilikom ponovo nešto reći za Niški portal. 

 

Naši uzori, učesnici serijala na Niškom portalu, vam poručuju i žele u Novoj godini:

 

 

Danica Stošić

U Novoj godini svima želim da rade na sebi i ostvarenju svojih želja i ciljeva. Želim da svi provedu novogodišnje i božićne praznike u sreći i veselju. Uđite u Novu godinu sa osmehom na licu okruženi voljenim osobama. Postavite sebi nove ciljeve i ostanite dosledni njima tokom cele godine. Da bi postigli sve što želite, potrebno vam je dobro zdravlje koje će vas nadam se pratiti tokom cele godine. Želim da svi koji budu videli ovu čestitku postignu nesto što su oduvek želeli.

Onima koji traže ljubav, nadam se da će ljubav naći vas.

Onima koji traže sreću, nadam se da je sreća za vas iza ugla.

Srećna Nova 2019. godina!

 

Nikola Ždraljević

Srećni novogodišnji i božićni praznici!

 

 

Jovan Milić

Dragi čitaoci Niškog portala,

Želim da iskoristim priliku i da Vam u svoje lično i u ime moje porodice čestitam Novu godinu i predstojeći Božić. Hvala vam od srca što ste nas i tokom ove godine podržavali u našim aktivnostima, čiji je krajnji cilj mir na Balkanu. Hvala Vam što ste nas nesebično podržavali prilikom naših učešća na različitim studentskim takmičenjima, vaša podrška je nešto što nam puno znači i dodatno motiviše.

U ove dane sreće i radosti, kada ste okruženi porodicom, nemojte zaboraviti one koji su sami, one kojima je vaša pomoć potrebna.

Želim Vam u Novoj godini puno sreće, ljubavi i zdravlja, a neka vam Božić, praznik rođenja Hristovog donese spokoj. Uveren sam da ćete i u Novoj godini čitati portal koji podržava mlade, a to je svakako naš Niški portal.

Uz iskrene čestitke, srdačno,

Jovan Milić, student IV godine Mašinskog fakulteta, Univerziteta u Nišu

 

 

Nikola Živanović

U nadi da su bolji dani pred nama, suočimo se sa izazovima i krenimo hrabro i odlučno u predstojeću godinu.

Svim građanima Niša, želim puno sreće, ljubavi i zdravlja u Novoj 2019.

U duhu srpske tradicije, želim vam da novogodišnje i božićne praznike provedete u krugu porodice i dobrih prijatelja.

Živeli!

 

Matija Desančić

I tako, proletela nam 2018. godina za tren. Osvrnuvši se na to, kakva je meni bila godina, ja sam prezadovoljan. Naravno, da tu ima još mojih granica koje bih pomerao ka lepšem i boljem, svakako, uz veliku opreznost da se ne bih preumarao do iznurenosti. Postigao sam neverovatne rezultate u mojoj omiljenoj arhitekturi i glumi koju možemo nazvati mojom ženom i ljubavnicom. Sve to me je ove godine učinilo presrećnim. Iskreno nadam da ste i Vi imali prezadovoljnu i presrećnu 2018. godinu.

Samo bih Vam još poželeo da Vam 2019. godina bude 365 dana ispunjeni smehom, ljubavlju, radošću, radom i pomeranje Vaših granica ka najboljem. Da bude još bolja nego 2018. godina.

Želim Vam srećne praznike kao i NI PEDALJ NAZAD ka Vašem uspehu i sreći.

 

 

Marko Marjanović

Dragi čitaoče Niškog portala,

Ti i ja se verovatno ne znamo i nikada nismo imali prilike da pričamo, tako da ja ne znam ništa o tvom životu. Ali želim ti da u narednoj godini grešiš više, da činiš ogromne greške. I želim ti da naučiš dosta kroz njih, da probaš nove stvari i doneseš neverovatne i volšebne zaključke nakon što napraviš te greške na putu do svojih ciljeva. Napreduj svakim narednim danom i korakom! I želim ti da naučiš da ne odustaješ, ma koliko sve delovalo da je protiv tebe – nemoj da odustaješ! Samo idi napred i ako na tom putu pronađeš osobu koja će da greši sa tobom ti si na pravom putu. Probaj nove stvari, probaj da stvoriš nešto novo, makar to bio zbir dve postojeće stvari, samo radi nešto.

Takođe, želim ti da zaradiš novca u ovoj godini koliko Bil Gejtst zaradi za jedan sat.

 

 

Nastasja Buđevac

Nisam nikada bila sklona prazničnoj euforiji. Nova godina je dan kao i svaki drugi dan, ili bar tako želim da mislim. Za kraj ove a početak sledeće godine ću napisati sebi pismo i možda ga dati nekome da mi ga pošalje kroz desetak godina. Mislim da su Nove godine super trenutak da se podsetimo šta je ono što volimo i šta je ono što nas je do sada inspirisalo i činilo srećnima. Isto tako je skroz kul da se možda malo i naljutimo na sebe ako prethodnih meseci nismo baš bili onakvi kakvi smo želeli da budemo.

Blesavite se s vremena na vreme, budite zaneseni, šetajte po vetru, kupujte dragim ljudima bukete poljskog cveća i kad mu vreme nije...

Srećna Nova godina!

foto: Danica Milošević

 

 

 

Isidora Tasić

Neka ulaskom u Novu godinu za vama odu sve brige, problemi i strepnje a u vaš život pristiže ljubav, zdravlje duha i tela, sreća i inspiracija. Budite inspirisani i inspirišite druge- budite tu za njih i slušajte ih pažljivo.

Neka vam Nova godina donese sve ono što prošla nije stigla, i da sa manje straha od neuspeha, pokušavate i borite se za ono sto želite. Usudite se da uvek budete svoji, da ne ograničavate sebe i svoje vidike i da se manje opterećujete mišljenjem drugih.

Počnite Novu godinu sa željom da više prastate, da razumete (ili da se bar trudite da razumete), i da pustite ono sto ne možete promeniti. Poštujte i prihvatite sebe, i smireno napred, osvojite svet!

Srećna Nova 2019. godina.

 

 

Marija Tošić

Kraj jedne, a početak druge godine često označava period u kojem donosimo važne odluke. Planiramo kako ćemo se brinuti više o zdravlju, našim voljenima, odnosima sa ljudima, ličnom obrazovanju i napretku u svakom pogledu. Volela bih da poželim svima najlepše i najuspešnije trenutke u Novoj, 2019! Želim da se svima ostvare sve prethodno navedene promene i isplanirani planovi! Isto tako bih volela da budemo svesni da svakog dana možemo da načinimo promene za koje verujemo da će značiti nama, ili ljudima koje volimo i koji nas vole.

Puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspeha!

 

 

Mila Pavlović

Praznici su doba kada smo svi u nekom posebnom raspoloženju, okruženi porodicom, prijateljima i voljenima. Vladaju radost, sreća i veselje, a ljudi se opuste I problemi zaborave. Zasto nam svaki naredni dan ne bi bio takav?

Dragi čitaoci Niskog Portala, upravo vam to želim svakog dana u Novoj 2019. godini!

Okružite sebe samo ljudima koji će vas svakodnevno navoditi da budete najbolja verzija sebe, postavljajte male ciljeve da biste došli sve brže do većeg, otvorite um i upoznajte nove stvari, nove ljude I nove mentalitete.

Neka vam pozitivna energija bude ona osnovna, a ako bude bilo nekih ne tako lepih stvari, prihvatite ih kao lekciju i nađite šta iz toga možete naučiti.

Verujte u sebe i vladajte sobom.

Budite zdravi, srećni, uspešni i zaljubljeni.

Želim vam sve najbolje u Novoj 2019. godini od srca!

 

 

 

Spisak Naših uzora nije potpun. Žao nam je zbog toga. Neki su poslali izvinjenje jer nisu bili u mogućnosti da napišu tekst. Verujemo da su nekog od njih obaveze oko praznika obuzele i drago nam je zbog toga. Forma novogodišnje čestitke je trebalo da bude u prazničnom, veselom, plemenitom duhu i hvala svima koji su odvojili malo vremena za nas i odgovorili na želju Niškog portala.

Komentari
0
Pošalji komentar
kjt KOm
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: