Novogodišnji program Pozorišta lutaka počinje 21. decembra u 16.00 časova

Izvor: Niški portal | 20-Dec-2018 | 09:17


                              .

NOVOGODIŠNjI PROGRAM POZORIŠTA LUTAKA


Novogodišnji program Pozorišta lutaka počinje u petak 21. decembra u 16.00 časova izvođenjem predstave „Kad ozebe Deda Mraz ili Kandžalablezi Bu Blu“ u režiji Spasoja Ž. Milovanovića. 

„Kad ozebe Deda Mraz ili Kandžalablezi Bu Blu“ je urnebesna novogodišnja komedija namenjena deci i onima koji nisu izgubili moć dečije mašte, vere i smeha. 

Priča o neverovatnom događaju kada se Deda Mraz prehladio sa puno neočekivanih obrta govori o strašnom stvorenju, „što strahom se hrani, a kuknjavu mezi – odvratna jedna Kandžalablezi Bu Blu“, koje neposredno pred Novu godinu čini sve da spreči Deda Mraza da krene na put i donese deci poklone. I ko zna šta bi moglo da se dogodi, da nije Alfonsa, smotanog psa zaštitnika i najboljeg Deda Mrazovog druga.

Poučna priča o prijateljstvu, nadanjima, radosti, ljubomori, odrastanju i nepostojanju strašnih stvorenja koja nas uvodi u Novu godinu, koja će zasigurno biti bolja od Stare.

Tekst i režiju potpisuje Spasoje Ž. Milovanović, muziku Bratislav Zdravković, koreograf je Slavica Ognjanović - plesni klub „Sving“, asistent scenografa Teodor Sofronijević, asistent kostimografa Selena Lung. Uloge tumače: Dejan Gocić, Jelena Đorđević i Mladen Milojković.

Predstava će se izvoditi svakog dana do 30. decembra u više dnevnih termina za organizovanu i slobodnu posetu gledalaca. 

Termini za slobodnu posetu gledalaca:

o    Subota, 22. decembar, 10.00 
o    Nedelja, 23. decembar, 11.30
o    Četvrtak, 27. decembar, 18.00
o    Nedelja, 30. decembar, 11.30 i 13.30

Cena ulaznice je nepromenjena, iznosi 200 dinara. 

U okviru novogodišnjeg programa Pozorište lutaka će izvesti i niz humanitranih predstava na matičnoj sceni i van nje. 


 

Komentari
0
Pošalji komentar
SrP 3D6
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: