Nožem izbo mladića od 29 godina, pa nasrnuo na policajca

Izvor: N.P. | 06-Apr-2016 | 11:27

Jutros, nešto posle četiri sata, ispred jednog noćnog kluba u centru Niša uhapšen je B.B. (30), za kojeg postoji osnovana sumnja da je izvršio dva krivična dela – nanošenje telesnih povrede i ometanja ovlašćenog službenog lica u obavljanju službene dužnosti. Kako je zvanično saopštila Informativna služba Policijske uprave Niš B.B. je uhapšen efikasnom intervencijom posle incidenta koji se dogodio na platou ispred noćnog kluba u 03,55 sati.
U ovom incidentu B.B. je nožem nasrnuo na mladića od 29 godina i naneo mu dva uboda u telo. Srećom, napadnuti dvadesetdevetogodišnjak zadobio je samo lakše telesne povrede i ni jedan od vitalnih organa mu nije povređen. Zbrinut je na hirurgiji Urgentnog centra u niškom Kliničkom centru.
Niška policija je saopštila da je napadač B.B. brzo pronađen nedaleko od mesta gde je izbo mladića i da je prilikom intervencije policijske patrole odgurnuo jednog pripadnika MUP-a i pokušao da ga udari.
Uhapšenom B.B. određena je mera zadržavanja do 48 časova posle čega će krivični postupak protiv njega biti nastavljen u Osnovnom javnom tužilaštvu.
N.P.

Komentari
0
Pošalji komentar
GXv veX
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: