O Erazmus+ srednjoškolskim razmenama

Izvor: Niški portal | 17-Dec-2016 | 08:16

Mladi koji žele da saznaju više o prilikama za pohađanje seminara u nekoj od evropskih zemalja mogu da dođu na Erazmus ček i od samih učesnika programa Erazmus+ dobiju informacije.
Erazmus čet održaće se u sredu, 21. decembra od 13 sati u prostorijama EU Info  kutka (Voždova 5). Prisutnima će svoja iskustva preneti Bojan Golubović, predsednik Košarkaškog saveza Grada Niša, Emilija Lazić i Nina Milenković, učenisnice razmena.
U poslednjih godinu dana, preko 90 članova Košarkaškog saveza Grada Niša učestvovalo je na više od 20 omladinskih razmena, treninga i seminara u okviru programa Erazmus+.

Bojan će predstaviti deo programa koji se odnosi na razmene za srednjoškolce i iskustva ove organizacije, ulogu i položaj mladih u ovom programu i dati više informacija o sertifikatu Youthpass koji dobijaju svi učesnici razmena.
Emilija i Nina su iz prve ruke iskusile čari Erazmus+ omladinske razmene i preneće nam svoje iskustvo, upoznati sa veštinama koje su stekle, ali i predstaviti značaj ovakvih aktivnosti za srednjoškolce.

Zainteresovani treba da potvrde svoje prisustvo do utorka, 20. decembra do 12 sati slanjem mejla na officenis@euinfo.rs ili putem telefona 018/254-461.

Komentari
0
Pošalji komentar
dh4 TiB
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: