Otvoren Sajam poslova i stručnih praksi na Elektronskom fakultetu u Nišu

Izvor: Niški portal | 04-Mar-2019 | 14:29

Jedanaesti sajam poslova i stručnih praksi ​@jobfairnis – Tvoja karijera počinje ovde! Otvoren je u Centru za inovativno preduzetništvo mladih na Elektronskom fakultetu u Nišu.

U naredna dva dana, kako kažu organizatori, predstaviće se rekordan broj kompanija i to njih 34.

Posetioci sajma imaju mogućnost da se upoznaju sa kompanijama koje se predstavljaju na ovogodišnjem Job Fair –u 2019. Mogu predstaviti sebe i prijaviti se za intervju izabranoj kompaniji. Mogu posetiti radionice i pogledati prezentacije.

Glavni organizator sajma Ivana Mihajlović, navodi da na ovogodišnjem sajmu ima rekordni broj kompanija, čak 34. Ona kaže da posetioci mogu posetiti i tribine koje organizije BEST, pod nazivom „Prvi korak ka zaposlenju, od studenta do juniora“. Ivana dodaje da kompanije u ponudi imaju i posao i stručnu praksu i smatra da sajam može da bude od velike važnosti za mlade ljude koji traže posao i žele stručno da se usavršavaju.

Visokokvalifikovan kadar je obezbeđen na sajmu i svi oni mogu da doprinesu da mladi ljudi ostvare što bolji kontakt sa poslodavcima. Takođe, oformljena baza podataka sa CV –jem prijavljenih kandidata će biti prosleđena kompanijama na uvid.

Sajam je podržan i od strane Start Up centra.

 

 

Sajam poslova i stručnih praksi ​,,Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!” ​pružiće priliku studentima i mladim nezaposlenim ljudima da prisustvuju tribini “Prvi korak ka zaposlenju – od studenta do Juniora” u StartUp centru na Elektronskom fakultetu u utorak 5.3. sa početkom u 13h.

Predstvanici kompanija Microsoft Development Center Serbia, Apex SQL, Nutanix / Frame, RT RK, Coming Computer Engineering i Aptiv će pokušati da odgovore na sva pitanja i razreše nedoumice na temu nalaženja posla ili prakse i kako to kompanije vrše selekciju kandidata. Posetite tribinu, saznajte nešto korisno i zabavite se.

Uskoro opširnije...

Komentari
0
Pošalji komentar
qIw bzx
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: