Počinje serija radionica namenjenih ženama i devojkama koje veruju da imaju višak kilograma (2.decembar)

Izvor: Niški portal | 01-Dec-2018 | 13:16

Kataliza Design modni brend, namenjen plus size devojkama i ženama

 

U nedelju 2. decembra u 18.00, u Deli prostoru, u Davidovoj 2, biće održana diskusija na temu „Kako da prihvatim sebe, kako da zavolim svoje telo?", prva u seriji besplatnih radionica koje će biti organizovane u naredna dva meseca, čiji je cilj da pruži podršku ženama i devojkama koje veruju da imaju višak kilograma.  

Govornice na događaju su Maja Vukašinović, psihološkinja iz Psihološkog centra „Jezgro", Nataša Vukumirović, instruktorka za lični razvoj i balans i Branislava Marković, koja će podeliti svoje iskustvo i svakodnevnu borbu sa nerealnim društvenim standardima lepote.

Moderatorka i autorka projekta je Katarina Ivakić, koja organizuje sve radionice, a ujedno je i kreatorka Kataliza Design modnog brenda, namenjenog plus size devojkama i ženama.

Tema ove radionica je samopoštovanje, a cilj je pokazati svim devojkama da ne teba da se stide svog tela, da mogu da budu jake i lepe na svoj način, da budu srećne i imaju kvalitetan život.

U okviru projekta u Nišu će biti organizovane četiri radionice, od kojih su ostale tri 15. i 28. decembra i 11. janura u prostoru Deli. Svaka radionica ima drugu temu i druge govornike, a tematski okvir radionica je body postivity, svetski trend koji želi da sruši sliku lepote, koja ženama i muškarcima postavlja nerealne standarde. Ove radionice organizuju se paralelno i u Beogradu i u Novom Sadu.

Projekat Kataliza je jedan od deset pobednika konkursa Centrifuga za 2018. u okviru programa Superste.net. 

 

 

 

Komentari
0
Pošalji komentar
wwE 6ad
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: