Počinju radovi na rekonstrukciji parkinga između starog i novog Kliničkog centra

Izvor: Niški portal | 13-Sep-2018 | 09:11

Ovim putem obaveštavamo pacijente, posetioce i zaposlene u Kliničkom centru Niš, da će od sutra, 14.09.2018. godine, otpočeti radovi na rekonstrukciji i asfaltiranju parking prostora, koji se nalazi iza zgrade Centra za patologiju i patološku anatomiju, između starog i novog komplekksa naše ustanove.

Zbrog građevinskih radova, za koje se procenjuje da bi trebalo da traju oko dva meseca, taj prostor neće biti dostupan za potrebe parkiranja, a ulaz u stari deo kompleksa naše ustanove iz pravca ulice Vojislava Ilića, biće zatvoren sa saobraćaj. S' tim u vezi, nadležne službe će propisanom saobraćajnom signalizacijom, obeležiti alternativne pravce kretanja kao i mesta na kojima će zaposleni i svi građani koji gravitiraju ka niškom Kliničkom centru moći da parkiraju svoja vozila.

NAPOMINjEMO, da građevinski radovi i promena interne signalizacije i smera kretanja vozila, ni na koji način neće ugroziti život i zdravlje pacijenata, odnosno uticati na kvalitet pružanja zdravstvenih usluga u KC Niš.

Kako je sređivanje ovog parking prostora od izuzetnog značaja za funkcionisanje same ustanove ali i funkcionisanje saobraćaja unutar kruga Kliničkog centra Niš, molimo za neophodno razumevanje i strpljenje građana i zaposlenih radnika Centra.

Komentari
0
Pošalji komentar
JoJ wPq
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: