Poletite sa Dambom u svet cirkusa 31. marta u bioskopu Cineplexx Niš

Izvor: Niški portal | 27-Mar-2019 | 22:53

„Dambo“ na Porodičnom danu uz animacije i poklone za najmlađe

Omiljeno slonče Dambo razgaliće srca mališana, ali i onih starijih u novoj igranoj verziji na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku u nedelju 31. marta od 12 do 17 časova! Očekuje vas bogat kreativni sadržaj za mališane i izvođenje pravih cirkuskih trikova koje će animatori izvoditi za posetioce.

Uz svaku kupljenu ulaznicu očekuje vas poklon magazin za decu „Mali Politikin zabavnik” ili „Neven“ a tu su i DVD crtaći* za mališane.

 

Vlasnik cirkusa (Deni DeVito) angažuje bivšu zvezdu Holta Fariera (Kolin Farel) i njegovu decu da se staraju o novorođenom slončetu, čije ga ogromne uši čine predmetom ismevanja u cirkusu koji se već bori za opstanak. Ali, kada oni otkriju da Dambo može da leti, cirkus se vraća na velika vrata privlačeći ubedljivog preduzetnika V. A. Vandevera (Majkl Kiton) koji skuplja neobične debelokošce za njegov novi, veći od života šou. Dambo će se vinuti do novih visina zajedno sa šarmantnom i spektakularnom umetnicom Kolet Maršant (Eva Grin), dok Holt ne sazna da se ispod platna cirkusa kriju mračne tajne.

U sinhronizaciji ovog animiranog spektakla, učestvovali su: Nebojša Milovanović, Dragan Mićanović, Milenko Pavlov, Nina Janković, Marko Baćović, Andrea Josić, Danilo Arnautović, Bojan Krivokapić, Nebojša Kundačina, Miloš Vlalukin, Đorđe David.

Film će pretpremijerno biti prikazan oba dana vikenda 30. i 31.marta u bioskopu Cineplexx Niš u 2D i 3D sinhronizovanoj igranoj verziji!

Ukoliko već niste, učlanite vaše dete u Cineplexx Porodični film klub i iskoristite pogodnosti koje imate prilikom svake posete bioskopu. Članovi Cineplexx Porodičnog kluba moći će da pogledaju najnoviju Diznijevu avanturu po ceni karte već od 230 dinara za 2D. Tu je meni** specijalno kreiran za vas po fantastičnoj ceni! 

Čekamo vas na Porodičnom danu u najmodernijem bioskopu u gradu - bioskopu Cineplexx Niš!

Trejler filma ,,Dambo” - https://youtu.be/q2K-CIYaXhM .

 

* Količine poklona su ograničene                                           

** Male kokice, Next Bući (jabuka ili multivitamin) ili Rosa 0,33l ili točeno piće 0,4l .

Komentari
0
Pošalji komentar
MXp XjN
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: