Poliklinika Humano: Ostvarite 20% popusta na kompletnu ultrazvučnu dijagnostiku tokom aprila meseca

Izvor: Niški portal | 12-Apr-2019 | 15:08
Ostvarite 20% popusta na kompletnu ultrazvučnu dijagnostiku tokom aprila meseca

Ultrazvučni aparati poliklinike Humano poseduju multifrekventne sonde sa visokom HD rezolucijom i visokom osetljivošću za Color Doppler prikaz kako krupnih, tako i sitnih krvnih sudova. Pored klasičnog ultrazvučnog i color doppler pregleda, po sniženoj ceni je moguće obaviti pregled i na najsavremenijem 3D ultrazvučnom skeneru dojke.

Poliklinika Humano - 20% Popusta Na Ultrazvučnu Dijagnostiku (link)
 

Poliklinika Humano, prijatelj Vašeg zdravlja
 
U okviru ultrazvučne dijagnostike, u Poliklinici Humano koriste se aparati najnovije generacije. Acuson NX3 predstavnik je najnovije digitalne ultrazvučne tehnologije, promovisan na evropskom kongresu radiologa 2016. god. Jedna od prednosti njegovog softvera je elastografija, neinvazivna metoda u kojoj se meri otpor tkiva, u cilju otkrivanja različitih patoloških promena
 
 
Radiologija je medicinska specijalnost koja uključuje sve načine medicinskog slikanja kojima se dobijaju informacije o anatomiji, patologiji, histopatologiji i funkciji bolesnih stanja. Radiologija se prevashodno bavi otkrivanjem bolesti i povreda, odnosno dijagnostikom. Njena primena u terapiji ograničena je uglavnom na lečenje malignih bolesti, ali i vaskularnih i drugih poremećaja.
 
 
U nastojanju da obezbedimo najkvalitetniju zdravstvenu uslugu našim pacijentima, sa ponosom vas obaveštavamo da prvi na teritoriji Balkana vršimo najsavremeniji pregled 3D automatskim ultrazvučnim skenerom. Ultrazvučno skeniranje dojke 3D automatskim ultrazvučnim skenerom za razliku od mamografije NE NOSI RIZIK JONIZUJUĆEG ZRAČENJA.
Komentari
0
Pošalji komentar
Cqj Vyw
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: