Popis objekata na seoskom području Panteleja

Izvor: Niški portal | 22-Feb-2017 | 11:14

Do kraja ove sedmice, počev od danas, popisom nelegalnih objekata biće obuhvaćeno seosko područje opštine Pantelej.

         

   foto: www.pantelej.org.rs

Dve popisne komisije sa timovima za popis objekata nastavljaju rad na terenu većih seoskih mesnih zajednica – Gornja Vrežina, Malča, Gornji Matejevac, a potom i okolnih sela koja im gravitiraju.

Prema utvrđenom planu, danas i sutra popis će biti obavljan na terenu mesne zajednice Malča, dok će u petak, 24.februara, biti vršen u Oreovcu, Pasjači, Jasenoviku i Vrelu. Istovremeno, druga popisna komisija danas će započeti rad na terenu Gornjeg Matejevca, a potom i u Knez selu.

Tokom ovog, poslednjeg, roka za prijavu i popis objekata, koji ističe krajem februara, svi građani opštine Pantelej, bez obzira u kom naselju žive, mogu da ispune ovu zakonsku obavezu u zgradi opštine, gde svakog radnog dana, i subotom dežura član komisije, u intervalu od 10 do 16 sati.

Precizniji termini popisa objekata u ostalim selima na teritoriji Panteleja blagovremeno će biti objavljeni i istaknuti na zgradi i sajtu Opštine Pantelej, kao i na zgradama seoskih mesnih zajednica.

Za sve potrebne informacije oko postupka popisa objekata za ozakonjenje građani mogu da dobiju putem kontakt telefona 201-280 i 201-260.

 

Komentari
0
Pošalji komentar
i2o bRZ
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: