Popularni Džoni će ponovo zasmejavati Nišlije. Dom Vojske, 16. februar od 20 sati

Izvor: Niški portal | 15-Feb-2019 | 15:17

Stand up show „Sve što ste hteli da znate od Džoniju, a niste smeli nikad da ga pitate“ treći put u Nišu

 Nikola Đuričko će nastupiti pred niškom publikom 16. februara u Domu vojske od 20 časova

Nikola Đuričko, poznati glumac, producent i voditelj nastupiće pred publikom u Domu vojske,  16. februara 2019. godine u 20h, sa svojim autobiografskim stand - up show - om  pod nazivom „Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli nikad da ga pitate“. Nikola će ovom prilikom na komičan način predstaviti detalje iz svog života i glumačke karijere, koje javnost nije znala. Jedno od mogućih pitanja, na koje će publika svakako dobiti odgovor je:

Kako je izgubio 40 klinaca?
Zašto je nosio helanke?

Zašto je pao balet?

Kako je postao princ klozeta?

Za samo jednu pozorišnu sezonu show je odigran više od 80 puta, u zemlji, regionu i svetu. Džoni o svojoj ideji kaže:  „Kada sam napunio 40 godina jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj Stand - Up šou. Mnogo prijatelja mi je već savetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. Devetog jula sam napunio 43. Šta se desilo i zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Znam, takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No kako god, ja nastupam! Poklon će biti vaš dolazak."

 Nikola će nastupiti pred niškom publikom 16. februara u Domu vojske od 20 časova, a kao što je i sam rekao, njegov poklon će biti vaš dolazak.

Komentari
0
Pošalji komentar
11B nxa
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: