Porodična firma Agrocentar Volođa DOO: Pravi primer sa tradicijom preko 20 godina

Izvor: Niški portal | 07-Apr-2017 | 12:37
 1. PLASTENICI I OPREMA,
 2. SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE,
 3. SEMENSKI MATERIJAL,
 4. SUPSTRATI,
 5. SAKSIJE,
 6. OPREMA ZA PČELARSTVO,
 7. NOVINE KAO ŠTO JE DEKORATIVNI KAMEN i još mnogo toga.
 
     

Agrocentar Volođa DOO je pravi primer uspešnog porodičnog poslovanja i privatnog preduzetništva u našoj zemlji. Tokom vremena su uspešan način rada i borba na tržištu doveli do mogućnosti širenja kapaciteta i povećanja broja usluga i asortimana.

Ulagalo se kako u proširenje delatnosti i na profesionalnosti, tako i u marketing i dostupnost proizvoda i usluga što većem broju korisnika. Danas su njihovi proizvodi i celokupan asortiman i usluge, dostupni putem web – prezentacije, na sajtu preduzeća, www.agrocentar-volodja.rs , a putem ONLINE PRODAVNICE na sajtu (poručite tačno šta vama treba) je sve dostupno i korisnicima širom naše zemlje.

Asortiman proizvoda je proširen i na ostale potrebe jednog domaćinstva. Na samom sajtu, a preko ONLINE PRODAVNICE, možete pogledati i poručiti još i alkoholmetre i enološki program, dečji program, dimovodni program, komarnike, kopče i vezivnice, vangle i ovale, merdevine, metle, pajalice i džogere, kofe i kante, cerade, termometre i higrometre, DEKORATIVNI KAMEN, kosačice, trimere i još mnogo toga. U ponudi su i oprema za zaštitu na radu, deratizaciona sredstva, ručni alati, sve potrebno za kućne ljubimce i naravno još mnogo toga.

    

DEKORATIVNI KAMEN sa žičanom konstrukcijom koji je pogodan za sve vrste ograda, ukrasnih zidova, žardinjera i još mnogo toga u  eksterijeru vašeg dvorišta je deo njihovog asotimana i ponuda je velika.

    

 

Porodična firma Agrocentar Volođa DOO je jedan od najopremljenijih centara za poljoprivrednike. Nalazi se na dve lokacije, u Voilovici i Starčevu.

Trgovinom je započela priča odavno. Porodica Nikolić je gotovo čitav vek u trgovini.

Osnovna delatnost preduzeća je veleprodaja i maloprodaja opreme i repromaterijala za poljoprivrednike, ali ne samo za poljoprivrednike. Oblast poljoprivrede je velika, ali u ponudi preduzeća ima svega potrebnog. Tajna dobrog poslovanja se upravo tu i krije. Osluškujući tržište i njegove potrebe, porodica Nikolić se trudila da snabde tržište i da omogući svojim korisnicima dostupnost savremene opreme i repromaterijala mnogih svetskih proizvođača.

Agrocentar Volođa DOO u svojoj ponudi ima opremu za plastenike, sisteme za navodnjavanje, semenski materijal, supstrate, đubriva, saksije i kontejnere, opremu za pčelarstvo.

U ponudi je još i sav materijal potreban za proizvodnju voća i povrća u plastenicima. Kod njih možete nabaviti konstrukciju za plastenik, foliju, agrilfoliju, mreže za zaštitu od sunca. Kvalitetom su se dokazali širom južnog Banata.

U ponudi su plastične i metalne konstrukcije za plastenike, kao i montaža plastenika. Na plasteničke folije koje imaju UV stabilizator izdaju pisanu garanciju.

Sistemi za navodnjavanje, kao što su „kap po kap“, raspršivači, mikroraspršivači, vodeni topovi, su samo deo unapređenog asortimana koji ovo preduzeće nudi. Preduzeće se bavi i postavljanjem sistema za navodnjavanje i u parkovima.

    

Sve za pčelare

Što se tiče pčelarstva, preduzeće je opremljeno svime što je za ovu delikatnu oblast potrebno. Volođa ima pčelarski pribor i alate, sredstva za zaštitu, košnice i delove košnica, opremu za košnice, pribor za vrcanje meda, lekove i stimulativna sredstva i hranu za pčele.

To nije sve. U ponudi su i vodotopiva đubriva za voćarstvo, povrtarstvo i cvećarstvo, ali i za potrebe rasada, kao i za vinogradarstvo. Tu su i organska đubriva za ratarske kulture, kao i granulisana đubriva sa kontrolisanim razlaganjem i otpuštanjem.

Semenski materijal najpoznatijih svetskih proizvođača se takođe može kupiti u Volođi.

Ovo porodično preduzeće je dugogodišnjim predanim radom i ostvarenim rezultatima išlo samo uzlaznom putanjom. Prepoznavajući potrebe agrara neprestano i potrebe svojih korisnika, usavršava način komunikacije i nudi u svojoj ponudi i savete stručnjaka iz potrebnih oblasti sa kojim se može napraviti kontakt i informisati se o svemu.

Svoj razvoj su videli i u izgradnji moderne otkupne stanice u Starčevu sa poljoprivrednom apotekom. Sopstvenim ulaganjem su izgrađeni objekti za smeštaj ratarskih kultura, pšenice, kukuruza, soje, suncokreta, sa vagom. Dakle, sve što je potrebno južnom Banatu, tu mogu nabaviti.

U Volođi rade i grade i idu linijom uspeha.

www.agrocentar-volodja.rs i ONLINE PRODAVNICA ( Poručite i vi tačno šta vama treba)

Agrocentar Volođa DOO se može kontaktirati i postaviti svako pitanje klikom na KONTAKT.

 

                                                               WEB SHOP - DODAJ U KORPU

 

 

SoftArt & NiškiPortal

Komentari
0
Pošalji komentar
DXe E2f
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: