Praznični rad javnih službi u gradu povodom Sretenja

Izvor: | 15-Feb-2017 | 14:01

U sredu 15. i četvrtak 16. februara povodom Dana državnosti-Sretenja, biće izmenjen režim rada apoteka, Doma zdravlja, Narodnog muzeja, pošta i javnog prevoza. Parking oba dana se neće naplaćivati.

Centralni objekat Doma zdrvalja radiće od 7 do 20 časova oba dana praznika i to pedijatrija i Služba za zdravstvenu zaštitu odraslih.

Isto radno vreme imaće i infuzioni punkt u Zdravstvenoj stanici “Čair” kao i sestre na terenu u Službi kućnog lečenja, medicinske nege i palijativnog zbrinjavanja.

Isto radno vreme ima i telefonsko savetovalište.

Služba za stomatološku zdravstvenu zaštitu koja se nalazi u Hitnoj pomoći radiće 24 časa,

Punkt u Rajićevoj ulici biće otvoren od 7 do 14:30 sati.

Služba za laboratorijsku dijagnostiku i sestre na terenu iz polivaentne službe raditi od 7 do 14 časova.

Oba dana praznika dežurna će apoteka “Ćele Kula” koja će raditi 24 časa, “Čegar” ima radno vreme od osam do 16 sati, “Higija” od 10 do 18 sati.

Objekat “Arnika” u Aleksincu i “Doljevac” u tom mestu lekove će izdavati od 8 do 15 sati dok će apoteka u Merošini sa korisnicima raditi od 7 do 14 časova. Poslovnica u Svrljigu “dr Milenko Hadžić” biće otvorena samo u četvrtak i to od osam do 15 sati.

Parkin se tokom praznovanja neće naplaćivati, neće raditi ni korisnički servisi dok će pauk služba i javne garaže raditi neprekidno po istom cenovniku.

Gradski i prigradski prevoz odvijaće se po nedeljnom redu vožnje u sredu i četvrtak.

Od objekata Pošte Srbije dežuraće samo ona u Voždovoj ulici i kod Železničke stanice u vremenskom interval od osam do 15 sati.

Objekti Narodnog muzeja- Ćele Kula, Logor i Arheološka sala će tokom državnog praznika, oba dana, raditi od 11 do 16 sati.

Komentari
0
Pošalji komentar
uCy O0m
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: