Premijerka Brnabić u Nišu označila početak gradnje jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti

Izvor: Niški portal | 08-Feb-2019 | 12:39
Gradnja jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti počela je danas u Vranju, a početak izgradnje prvih 186 stanova označio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Istovremeno sa početkom gradnje u Vranju, počela je i gradnja jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Nišu, a početak je označila premijerka Ana Brnabić.
 
foto: PrintScreen YouTube
 
 
 
U prvoj fazi projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti predviđna je izgradnja ukupno 8.022 stanova u Vranju, Nišu, Kraljevu, Kragujevcu, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i Beogradu.
 
 
Premijerka Ana Brnabić je u obraćanju rekla da država gradnjom tih stanova na još jedan način pokazuje da brine o svojim građanima, o  najvažnijim stvarima kao što su kvalitet života i standard.
 
"Želimo da pokažemo da ispunjavamo obećanja, da naše reči nisu prazne, da radimo na onome što kažemo kakvi god bili izazovi", rekla je premijerka. 
 
Stanovi su namenjeni, pre svega, pripadnicima sektora bezbednosti: Ministarstva odbrane, Vojske Srbije, Ministarstva unutrašnjih poslova, Bezbednosno-informativne agencije i Ministarstva pravde – Uprave za izvršnje krivičnih sankcija.
 
 
Na polaganju kamena temeljca u Nišu, u naselju “Stevan Sinđelić“, pored premijerke Ane Brnabić, ceremoniji su prisustvovali i ministarka pravde Nela Kuburović, ministar odbrane Vulin, načelnica nišavskog okruga Dragana Sotirovski, gradonačelnik Niša Darko Bulatović, zamenici gradonačelnika Niša Miloš Banđur i Miloš Milošević, resorni većnici Grada Niša, direktor Zavoda za urbanizam Niš Miroljub Stanković, pretstavnici CIP –a iz Beograda i drugi.
 
Komentari
0
Pošalji komentar
t6T G0c
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: