Prijem novih članova Udruženja Studenata Tehnike Evrope

Izvor: Niški portal | 13-Mar-2019 | 09:08

Udruženje studenata tehnike Evrope –- BEST Niš prima nove članove. Za one koji budu želeli da saznaju više, članovi organizacije održaće info sastanak 14. marta od 19h na Elektronskom fakultetu, u amfiteatru A2.

 

Lokalna BEST grupa Niš predstavlja neprofitnu i apolitičnu studentsku organizaciju koju čine i vode isključivo studenti. Jedna je od 97 lokalnih grupa iz 34 zemlje Evrope sa oko 3300 aktivnih članova. BEST, kao najveća evropska organizacija ovakvog tipa, okuplja prvenstveno studente tehnike, ali i studente prirodnih i društvenih nauka i pruža im mnogobrojne mogućnosti počevši od neformalnog obrazovanja, preko stručnog usavršavanja do mogućnosti za putovanja širom Evrope. Ostvarujući svoje ciljeve preko brojnih projekata u saradnji sa univerzitetima i kompanijama kako iz grada tako i iz cele države, BEST omogućava povezivanje studenata i njihovih budućih poslodavaca, ali i nastoji da doprinese aktivnom učešću studenata u unapređenju obrazovnih programa na univerzitetima.

Oni koji budu bili zainteresovani, mogu doći na info sastanak, gde će članovi pričati o svojim iskustvima u organizaciji, šta su naučili i na koji način su im nova znanja, kao i nova poznanstva pomogla u ličnom razvoju.

Komentari
0
Pošalji komentar
Zd1 6Kw
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: