Prirodna kozmetika najboljih drugarica osvaja Srbiju

Izvor: Niški portal | 08-Mar-2017 | 10:33

Tri drugarice, Milena, Maja i Mirjana su obične devojke. Sve tri su visokoobrazovane, imaju poslove u struci, vezuje ih dugogodišnje prijateljstvo, ali i ljubav prema prirodi. Priroda u njihovom slučaju znači pravljenje kozmetike isključivo bez hemijskih sastojaka, a na bazi ulja, gline...Od pre par meseci, svoju ambicije pretočile su u kozmetičku liniju Co Co Naturals Cosmetics.

Kozmetička linija dobila je ime po kokosu, koji ih asocira na sve zdravo što priroda nudi. Početna slova voća koje se ne uzgaja kod nas, a deo je gotovo svake poslastice ili kozmetičkog preparata predstavlja logo preparata. Na njemu su opet radile sve tri i to dugo dok nisu bile zadovoljne. Tako su na Mirjanin rođendan prošle godine i zvanično krenule sa izradom.

      

U svojoj liniji imaju maske za lica, butere za telo,  pilinge. Uveliko rade na povećanju broja preparata, pa će se u ponudi vrlo bazi naći kreme i tonici za lice. Blagodeti prirode pakuju se u posebnu ambalažu, koja nije uobičajene gramaže. Pažljivo biraju i koji će preparat biti u kojoj bočici ili teglici.

   „Proizvodi se prave isključivo od prirodnih sastojaka. Koji će sastojak biti upotrebljen i po kojoj recepturi vodi računa Maja koja je po struci diplomirani farmaceut. 100 % su prirodni jer oni koji se u prahu rastvaraju se samo sa vodom ili biljnim uljima dok su buteri univerzalni i odgovaraju svkom tipu kože.  Sve je testirano u akreditovanim laboratorijama tako da nema znakova da će doći do neželjenih efekata“, ističe jedna od njih, Mirjana Vidojković.

Prozvodi se mogu naručiti preko fejsbuk stranice ili instagram profila, a od skora su deo štanda Udruženja „Vilin vez“ iz Niša koji postoji u Roda megamarketu.

   „Do sada nismo dobili kritiku naših potrošača na neželjna dejstva preparata. Naprotiv, zadovoljni su onim što im kozmetika pruža pa nam se iznova javljaju. Mi od njih i zahtevamo povratnu reakciju da bi smo znale da li bi trebalo nešto menjati. Vrlo često kupuju se setovi od dva ili tri različita proizvoda kao poklon dragoj osobi, što nas posebno raduje. Tako su za nas čuli u Beogradu i Novom Saadu odakle stiže veliki broj porudžbina“, dodaje ona.

Tri drugarice su svoje znanje, ljubav prema kozmetici  i želju da urade nešto drugačije iz hobija pretvorile u posao. One su dobar primer kako izgleda jedan uspešan eksperiment koji se prvo pokazao kao dobar na njihovoj koži, a sada i kod drugih.

Autor: Vladana Simić

           

Komentari
0
Pošalji komentar
esE nnd
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: