Prvi Studentski humanitarni bal. I mi se borimo. Budimo gospoda velikog srca

Izvor: Niški portal | 10-Feb-2019 | 12:01

Studentski parlament Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu i Studentska Asocijacija Nova, u saradnji sa Studentskim parlamentom Univerziteta u Nišu organizuju Prvi „STUDENTSKI HUMANITARNI BAL“ 13. februara u sali 2 Oficirskog  doma u terminu od 18 do 22 časa.

U pitanju je jedinstven događaj koji se održava prvi put i koji je namenjen prikupljanju sredstava za organizaciju Nurdor Srbija, udruženje roditelja dece obolele od raka. Događaj se organizuje uoči 15. februara, Svetskog dana dece obolele od raka, kada će prikupljena donacija biti i uručena udruženju.

Organizatori, pored studenata, pozivaju sve ljude dobre volje da uzmu učešće u ovom jedinstvenom događaju!

Kodeks oblačenja je elegantan.

Karte za događaj da se mogu kupiti u kancelariji Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta u Nišu svakog radnog dana od 10 do 13 časova. Cena karte je 800 dinara.

U cenu karte uračunat je besplatan ketering i tri besplatna pića po izboru.

Posebnu zahvalnost dugujemo Gradu Nišu, Ruskom baletskom studiju "Akademija", SKC-u - Niš, Studentskom centru, "Blackberries" bendu, Podrumu "Živković", "Interflori", Logo Tim-u -  Niš, Kiki Korama, koji su značajnim doprinosom pomogli realizaciji ovog događaja.

  

Poštovani,

obaveštavamo vas da svoje karte za humanitarni bal možete nabavljati u bioskopu “Vilin grad” u petak, ponedeljak i utorak od 12-15h.
Kao i u kancelariji Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta, svakog radnog dana od 10-13h.

I mi se borimo. Budimo gospoda velikog srca

Komentari
0
Pošalji komentar
Tu0 on3
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: