Radio Bum 018 danas slavi 5. rođendan!!!

Izvor: Nški portal | 01-Feb-2019 | 16:38
Niški portal Radiu Bum 018 čestita PET godina postojanja i želi mnogo uspeha u daljem radu .
Srećan rođendan!
Redakcija Niškog portala
 
Radio Bum 018 danas slavi 5. rođendan !!!
 
 

Danas je za redakciju radija BUM 018 poseban dan. Prvog februara, dakle pre tačno 5 godina, počeli smo sa emitovanjem programa.

Kada nam je Republička radiodifuzna agencija dodelila dozvolu za emitovanje programa, pitali smo Nišlije kakav radio bi želeli da slušaju. Na osnovu njihovog mišljenja, definisali smo okvire u kojima ćemo se kretati, da ih naš program ne bi razočarao ni u jednom trenutku.

Nišlije su se nedvosmisleno izjasnili da žele radio koji će emitovati samo hitove… i – to smo im i ponudili: pažljivo odabrane hitove koje svi volimo. Hitove osamdesetih i devedesetih, hitove novog milenijuma. Na odabranoj muzici, baziran je naš kompletan program.

Slušaoci u Nišu su želeli da dobiju radio koji ih ne zatrpava dosadnom pričom. Zato smo odlučili da u etar propuštamo samo teme koje su relevantne za život naših slušalaca. Poštujemo njihov ritam, njihove obaveze, njihove emocije, trudimo se da pridobijemo poverenje i naklonost svakog od njih, i pre nego što bilo šta emitujemo u etar, analiziramo da li i koliko to zanima naše slušaoce.

“I u godini pred nama spremili smo mnogo iznenađenja i zanimljivih projekata” – kaže gl. i odgovorni urednik radija Nikola Panić.

Hvala što nas slušate i nastavite i dalje da uživate u HITOVIMA KOJE SVI VOLIMO

U Nišu se čujemo na 99,5 megaherca, a u ostatku sveta na www.bumradio018.rs

Komentari
0
Pošalji komentar
mJq ZC9
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: