Šahovski turnir „Osnovac na potezu 3“

Izvor: Niški portal | 24-Nov-2016 | 11:02

Dečiji šahovski klub „Osnovac“ u nedelju, 27. novembra, u OŠ „Ćele kula“ od 11 sati organizuje treći Kadetski trofej Pantelej „Osnovac na potezu“.

Turnir se igra po švajcarskom sistemu u sedam kola sa tempom igre od 15 minuta po igraču, po pravilima igre FIDE i dodatku za ubrzani šah. Pravo učešća imaju deca rođena 2002. godine i mlađa, koja će biti podeljena u stariju i mlađu grupu.

Svi učesnici su dužni da obezbede ispravan šahovski časovnik, a organizator obezbeđuje šahovske garniture. Upisnina za turnir iznosi 300 dinara i plaća se na licu mesta, dok su učenici škole domaćina oslobođeni plaćanja upisnine.
Prijavljivanje učesnika je najkasnije do subote, 26. novembra, do 20 sati. Učesnici koji se prijave nakon toga, kao i na dan turnira, plaćaju duplu upisninu i mogu da igraju tek od drugog kola.
Dolazak učesnika i potvrda prijave za turnir je u nedelju od 10 do 10.30 sati. Svečano zatvaranje i podela nagrada je 15 minuta nakon završetka poslednjeg kola.

Zainteresovani mogu dobiti više informacija i da se prijave putem telefona predsednika DŠK „Osnovac“ Igora Lukića 065/2-419-206 ili na e-mail: dsk.osnovac@gmail.com.

Komentari
0
Pošalji komentar
b4A W7X
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: