Signalizacija u ulici Kosovske devojke obeležena pre roka

Izvor: Niški portal | 09-Aug-2019 | 07:47

Maksimalnim angažovanjem radnika Službe za signalizaciju, javno osvetljenje i dekoraciju obeležavanje horizontalne i postavljanje vertikalne signalizacije završeno je pre roka u jednoj od najprometnijih ulica u Nišu – Kosovke devojke.

Radnici JKP „Parking servis“ Niš su danonoćno, u tri smene, bili na terenu kako bi ulica bila završena i puštena u rad za praznik Svetog Pantelejmona, koji obeležava GO Pantelej.

Iako je obeležavanje i postavljanje signalizacije završeno pre roka kvalitet nije izostao. U to se uverio i direktor preduzeća Dejan Dimitrijević, koji je obišao radnike na terenu.

U sklopu rekonstrukcije ulice Kosovke devojke, na delu od Pantalejske do Mavrovske ulice, radnici Parking servisa su u kratkom vremenskom periodu izvršili osnovnu regulaciju saobraćaja po projektu, neophodnu za bezbedno odvijanje saobraćaja.

Obeleženo je više od 750 metara podužnih linija i oko 100m2 poprečnih saobraćajnih oznaka (pešačkih zebri, zaustavnih linija i strelica usmerenja). Na prilazima pešačkim prelazima montirana su dva usporivača brzine tzv. „ležeći policajci“, a u sklopu obeležavanja pešačkih prelaza vertikalnom signalizacijom postavljena su 4 nova nosača saobraćajnih znakova i 4 nova saobraćajna znaka.

Redovno odvijanje saobraćaja u ulici Kosovke devojke je, po završetku ovih radova, ponovo uspostavljeno u 12 sati, uklanjanjem celokupne gradilišne signalizacije i ponovnim puštanjem semafora u rad po projektovanom režimu.

Komentari
0
Pošalji komentar
S8z eYo
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: