Simović obišao dvojicu vojnika u KC Niš

Izvor: Niški portal | 23-Feb-2017 | 19:49

U niškom Kliničkom centru zbrinuta su dva vojnika, koja su danas doživela saobraćajnu nesreću, kada je autobus koji je prevozio 40 pripadnika Četvrte brigade Kopnene vojske na relaciji Niš–Vranje sleteo je s puta kod Vladičinog Hana.

      

   - Jedan pacijent koji je primljen kod nas ima teške povrede, ali je stabilno. On ima prelome obe kosti desne potkolenice, prelom leve klavikule, frakturu rebara od 2 do 5 rebra, kao i ozbiljniju povredu glave – epiduralni hematom sa frakturama kostiju baze lobanje i frakturom temporalne kosti. Drugi pacijent je primljen sa lakšim povredama i smešten je u Urgentni centar, rekao je direktor KC Niš Zoran Radovanović.

On je dodao i da su ostali povređeni vojnici smešteni u Vojnoj blonici u Nišu.

Povređene vojnike u Kliničkom centru i niškoj Vojnoj bolnici  danas je posetio komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović.

Iz niškog KC su saopštili da su kod njih zbrinuta dva vojnika. Jedan je sa lakšim povredama, ugruvan je, ali nema ozbiljnijih povreda, dok drugi ima prelom obe kosti desne potkolenice, i ozbiljnije povrede glave, ali je u stabilnom stanju i nije životno ugrožen.

Komentari
0
Pošalji komentar
MHw 25H
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: