Studenti i BEST NIŠ: "Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!" (PRIJAVE DO 20.02. DO KRAJA DANA)

Izvor: Niški portal | 19-Feb-2019 | 10:03
Ove godine se održava 11. po redu sajam poslova i stručnih praksi "Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!" na Elektronskom fakultetu u Nišu 4. i 5. marta
 
Do srede, 20.2. do kraja dana možete se prijaviti za intervju sa jednom ili više kompanija sa liste: Microsoft Development Center SerbiaComing Computer EngineeringRT - RKIntero*, Nutanix/FrameAPTIV i Zuhlke.
 
Prijavite se putem sledeće forme: jobfairnis.rs/prijava-za-intervju/ 
 
*Napomene za Intero: CV ostaviti na engleskom jeziku, traže diplomirane studente sa tehničkih fakulteta - Elektronski, Mašinski, Građevinski, Zaštita na radu i Prirodno - matematički fakultet.
 
Ostale kompanije imaju otvorene pozicije za posao i različite prakse, a ovo je jedinstvena prilika da popričate sa njihovim predstavnicima i saznate nešto više o uslovima koje nude svojim zaposlenima. 
 
Intervjui će se održati za vreme sajma 4. i 5. marta na Elektronskom fakultetu u periodu od 10h do 17h, o tačnom terminu svog intervjua bićete obavešteni od strane našeg tima.
 
Za više informacija o sajmu pratite naše društvene mreže:
 

Sajam poslova i stručnih praksi ​,,Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!” ​pružiće studentima i mladim nezaposlenim ljudima da budu intervjuisani u prostorijama Elektronskog fakulteta. Ukoliko ostavite svoj CV i prijavite se najkasnije do srede 20.2. dobićete šansu da vas intervjuišu predstavnici čak 7 kompanija pokrovitelja Job Fair-a.

Prijave su na našem zvaničnom sajtu: jobfairnis.rs/prijava-za-intervju

 

MDCS(Microsoft Development Center Serbia) prvi je razvojni centar Majkrosofta u Jugoistočnoj Evropi. MDCS poziva sve studente da se nakon završenog prvog semestra prijave za praksu! Praksa može da traje tri ili više meseci i organizuje se u prostorijama MDCS-a u Beogradu. Praksa je plaćena, a svim studentima koji dolaze u Beograd MDCS obezbeđuje i sredstva za smeštaj. Studenti završne godine pozvani su da se prijave za posao!

Nutanix/Frame je globalni lider u oblasti hiperkonvergirane infrastrukture – softverskih sistema koji olakšavaju i pojednostavljuju poslovanje ljudi širom sveta. Od avgusta 2018. niško-beogradski start up Frame je integralni deo Nutanixa. Trenutno imaju otvorene pozicije Backend Engineer, C++ Engineer, Frontend Engineer, Full Stack Engineer i Video Streaming Engineer (DaaS Engineer), za studente završnih godina osnovnih, master i doktorskih studija u oblasti računarstva i informatike.

Coming Computer Engineering je kompanija sa ciljem da kreira, razvija, implementira, prodaje i pruža usluge podrške IT sistema. Oni su u potrazi za diplomcima i studentima završne godine Elektronskog fakulteta sa entuzijazmom za nove tehnologije i nude poslove i prakse za poziciju WEB developer-a.

Aptiv, Intero i RT – RK su zlatni pokrovitelji sajma i pozivaju vas na intervju za posao!

Zuhlke engineering nudi interesantne i atraktivne pozicije, ali i prakse. Sve pozicije koje su trenutno tražene i prakse koje su dostupne nalaze se na njihovom sajtu Zuhlke – vacancies.

Svi koji budu odabrani za intervju od strane kompanija za koje su se prijavili biće obavešteni o terminu najkasnije do petka, 1. marta.

Prijavi se za intervju kod jedne ili više kompanija i vidimo se na Elektronskom fakultetu u Nišu 4. i 5. marta, jer Tvoja karijera počinje ovde!

Komentari
0
Pošalji komentar
A1h 8ly
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: