Sve spremno za Doček Pravoslavne Nove godine

Izvor: Niški portal | 13-Jan-2019 | 14:49

Na dočeku Pravoslavne nove godine u Svetosavskom parku, večeras, u organizaciji Gradske opštine Medijana nastupiće Nataša Bekvalac. Pripreme za ovaj spektakl se privode kraju.

Koncert počinje u 22.15 i trajaće do 15 minuta posle ponoći. Nova godina po Julijanskom kalendaru u organizaciji najveće niške opštine biće dočekana uz odbrojavanje i vatromet u ponoć.

“Pripreme za doček Nove godine idu po planu. Trenutno se postavlja bina Svetog Save. U toku je montaža opreme na bini. Sneg je očišćen u saradnji sa javno komunalnim preduzećem „Medijana“ - kaže potrparol u gradskoj opštini Medijana Dušanka Kitanović.

“Nataša će uz svoje numere izvoditi i širi repertoar, kao i dolikuje dočeku Pravoslavne Nove godine.Neposredno pred koncert Nataša Bekvalac susrešće se sa medijima, a fotoreporteri će moći da snimaju prvih 30 minuta koncerta”, dodaje Kitanović.

Osim Srbije, u Crnoj Gori, BiH, Republici Srpskoj, Makedoniji i pravoslavnim delovima Hrvatske. Ovu Novu godinu slave i u Rusiji, Belorusiji, Ukrajini, Jermeniji, Moldaviji i Gruziji.

Komentari
0
Pošalji komentar
8cK Gza
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: