Testiranje inteligencije u organizaciji Mense Srbije

Izvor: NiškiPortal | 10-May-2017 | 18:34

Mensa Srbije organizuje jesenje testiranje inteligencije u nedelju, 14.5.2017. godine, u prostorijama Gimnazije “Bora Stanković”, ulica Vožda Karađorđa 27, sa početkom od 10h.

Testiranju mogu pristupiti osobe koje su navršile 17 godina, pod uslovom da nisu rešavale test Mense u prethodnih godinu dana i ne više od 3 puta u životu.

Naknada za testiranje iznosi:

1000 dinara za zaposlene

700 dinara za učenike, studente, nezaposlene, penzionere

BESPLATNO za dobrovoljne davaoce krvi, koji su krv dali u toku 2017. godine.

Naknadu za testiranje možete platiti i na licu mesta, 30min pre početka samog testiranja uz prilaganje odgovarajućeg dokumenta na osnovu koga se može utvrditi da li pripadate nekoj od povlašćenih kategorija.

Više informacija o samom testiranju imate na linku: http://www.mensa.rs ili možete kontaktirati lokalnog koordinatora Mense Srbije u Nišu, Milana Petrovića putem e-maila: milance.petrovic@gmail.com

Dodjite i proverite svoj potencijal!

Mensa je latinska reč za "okrugli sto". Naziv udruženja je odabran u skladu sa njegovim principom da su svi članovi udruženja potpuno ravnopravni.

Jedini uslov za prijem je ostvaren takav rezultat na testu inteligencije, koji vas svrstava u gornjih 2% ukupne populacije, a koji izražen u koeficijentu inteligencije (IQ) iznosi 131 ili više po Vekslerovoj, 133 ili više po Bine-Simonovoj, odnosno 148 ili više po Katelovoj skali.


 

 

Komentari
0
Pošalji komentar
86H 231
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: