Trening o EU fondovima za medije, NVO i bibliotekare

Izvor: Niški portal | 21-Mar-2017 | 12:09

Trening „EU fondovi – projekti i partnerstva“ održaće se 31. marta u Univezitetskoj biblioteci „Nikola Tesla“ u Nišu (Kej Mike Paligorića 2) u 10 sati.

Kako učestvovati na konkursima za sredstva EU fondova, kako graditi partnerstva sa srodnim organizacijama i zajedno aplicirati na ovakve konkurse, kako oformiti tim za pisanje projekata neke su od tema o kojima će biti reči na koji se organizuje za predstavnike medija, organizacija civilnog društva i bibliotekara iz Niša, Bora, Zaječara, Jagodine, Kraljeva, Kruševca, Lebana, Leskovca, Novog Pazara, Nove Varoši, Prijepolja, Pirota, Prokuplja, Varvarina, Vranja.

Glavni predavač, Endre Balaša, konsultant TACSO (Tehnička podrška organizacijama civilnog društva, koju finansira Delegacije EU u Republici Srbiji) preneće prisutnima deo višegodišnjeg iskustva u pripremi različitih vrsta projekata i podeliti sa njima korisne savete.

-Naša namera je da povezivanjem medija, aktivista civilnog društva i bibliotekara ukažemo na moguća partnerstva između ove tri grupe, kako bi se lakše i efikasnije dolazilo do sredstava za projekte, ističu organizatori i napominju da se troškovi puta biti refundirani, a materijali za rad obezeđeni.

Zainteresovani učesnici treba da potvrde svoj dolazak na mail info@euteka.rs

 Trening se organizuje u okviru projekta „Euteka – EU u vašoj biblioteci“ Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji, uz partnerstvo Narodne biblioteke Srbije, Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije i EU Info centra.

Komentari
0
Pošalji komentar
Lxe LhJ
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: