Trening za mlade preduzetnike

Izvor: Niški portal | 12-Jan-2017 | 14:47

EU info kutak Niš i organizacija ENECA pozivaju mlade da se prijave za trening „Jačanje i razvoj omladinskog preduzetništva”, koji će se održati 19. januara od 10 do 16 sati u prostorijama Kutka (Vožda Karađorđa 5).

Učesnici će na treningu obraditi teme kao što su preduzetničke veštine i izazovi u biznisu, pravni okvir i planiranje poslovanja, lokalni, regionalni i EU programi za preduzetništvo, marketing, prodaja i elektronsko poslovanje i analiza uspešnosti poslovanja i izvori finansiranja.


Obuka je namenjena mladima uzrasta od 18 do 35 godina, koji već poseduju sopstveni biznis, aktivni su u okviru porodičnog biznisa, kao i potencijalnim preduzetnicima sa razvijenom poslovnom idejom. 

-Organizovanjem treninga želimo da ohrabrimo mlade da se bave preduzetništvom, steknu uvid u pravne i proceduralne okvire potrebne za pokretanje sopstvenog biznisa, kao i znanja za uspešno vođenje poslovanja, poručuju organizatori.


Svi zainteresovani mogu da se prijave popunjavanjem upitnika koji se nalazi na sajtu euinfo.rs i slanjem prijave na mejl: officenis@euinfo.rs najkasnije do utorka, 17. januara do 17 sati. Više informacija mogu dobiti putem telefona 018/254-461, 241-561.

Komentari
0
Pošalji komentar
ZAQ d39
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: