U parku za doček bilo više od 10.000 ljudi

Izvor: Niški portal | 14-Jan-2017 | 14:28

Koncertom Marije Šerifović , pred više od 10.000 hiljada gledalaca, dočekana je pravoslavna Nova godina u Parku Svetog Save u Nišu. Trg Svetog Save bio je mali da primi sve one koji su došli da Novu godinu dočekaju po julijanskom kalendaru.

Zvezda večeri, i nekadašnja pobednica Evrovizije, Marija Šerifović,  predstavila se brojnim pesmama iz bogatog repertoara. Nastup je posle više od sat vremena završila odbrojavanjem sa publikom tačno u ponoć.
Nišlijama i brojnim gostima iz svih krajeva Srbije koji su odlučili da 13. januarsku noć provedu napolju, obratio se i predsednik Gradske opštine Medijana, Milan Krstić.
- Poštovana publiko, zaslužili ste čistu desetku! Desetka i za Mariju Šerifović za večerašnji nastup. Nadam se da je i vaša Gradska opština Medijana, organizator ovog dočeka, zaslužila desetku - rekao je prvi čovek niške Medijane čestitajući dolazak Nove. 
Pre Marije Šerifović ljude u Parku Sveti Sava zabavljala je niška grupa „La Kampanela“.

Po prvi put u Nišu, publika je imala priliku da prisustvuje veličanstvenom audio-vizuelnom događaju koji je projektovan na sam Hram cara Konstantina i carice Jelene, sa pravoslavnim motivima.

U ponoć je priređen spektakularni vatrom uz zvuke trubača.
Na dočeku pravoslavne Nove godine posetiocima su besplatno služeni topli napici - kuvano vino, rakija i čaj.

Komentari
0
Pošalji komentar
0q9 abe
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: