Uhapšene 53 OSOBE zbog nasilja u porodici, falsifikovanja novca i polnog uznemiravanja!

Izvor: Niški portal | 28-Nov-2018 | 15:40

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u više odvojenih akcija prethodnih dana uhapsili su 53 osoba osumnjičenih za krivična dela iz oblasti opšteg kriminala, dok su krivične prijave u redovnom postupku podnete protiv još 28 osoba. 


 

  
Osumnjičeni se terete da su počinili krivična dela lažno predstavljanje, teška telesna povreda, nasilničko ponašanje, nasilje u porodici, izazivanje opšte opasnosti, ugrožavanje sigurnosti, izazivanje nacionalne, rasne, verske mržnje i netrpeljivosti, učestvovanje u tuči, izazivanje opšte opasnosti, falsifikovanje isprave, falsifikovanje novca, nedozvoljene polne radnje, polno uznemiravanje i druga krivična dela. 

* * *


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u ovom gradu, podneli su krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda i protiv njegovog vršnjaka zbog sumnje da je učestvovao u tuči.

Sumnja se da su njih dvojica 23. novembra 2018. godine u Blačkoj ulici u Nišu napali i tukli oštećenog i tom prilikom mu naneli teške telesne povrede.

Komentari
0
Pošalji komentar
fXt x44
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: