Vaše dete može da igra tenis na raspustu

Izvor: NiškiPortal | 27-Jun-2017 | 23:13

LETNJA ŠKOLA TENISA!

Petak, 30. jun u 12 časova.

Na samo par kilometara od centra grada, u samoj šumici spomen parka „Bubanj“  nalazi se teniska akademija, Trebinjska 87, Niš. Neka vaše dete provede raspust u Teniskoj akademiji Živković. Dva meseca po ceni jednog.

2500 rsd = jul i avgust

Informacije na telefon: 018/262-462. 

Teniski Klub TAŽ čine 12 terena, teren za midi tenis, teren sa vestackom travom za mali fudbal, veliki kafić koji svojim prijatnim ambijentom odaje toplu atmosferu, kancelarije i svlačionice. Atraktivnog izgleda i kvalitetne ponude, iako mlada, akademija već ima par uspešno organizovanih kampova, kako zimskih tako i letnjih, i sa radošću možemo reći da se deca raduju i stalno iščekuju organizaciju naših kampova. 
Pozitivna atmosfera koja se bazira na poštovanju, saradnji i slozi među trenerima i ostalim zaposlenim osobljem, dodaje na uspešnosti i kvalitetu rada. Uvek raspoloženi treneri, kvalitetan rad, profesionalizam i puno druženja, priče i prijateljstva su baza našeg kluba. 
U samo godinu dana akademija je na čelu sa Nikolom Živkovicem uspela da napravi oko 50 registrovanih takmičara koje predvodi prva ekipa sačinjena od 12 igrača od kojih su troje u prvih deset u Srbiji. U konkurenciji do 10 godina čak 8 takmičara su u samom vrhu u regionu Istočne Srbije. A to je tek početak…

Komentari
0
Pošalji komentar
RpE 7pJ
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: