Velepolje dobija uredno vodosnabdevanje

Izvor: Niški portal | 11-Mar-2019 | 08:37

ISPUNjENO OBEĆANjE
VELEPOLjE DOBIJA UREDNO VODOSNABDEVANjE

Gradonačelnik Darko Bulatović obišao je Velepolje kako bi se uverio da li se obećani radovi na stvaranju uslova za uredno snabdevanje ovog i susednih sela odvijaju po planu.
    Naime, stari vodosistem koji je građen sedamdesetih godina sredstvima samih meštana je dotrajao i tokom letnjih meseci često se dešavalo da Velepolje, Paligrace, pa i Kravlje i Gornja Trnava danima ostanu bez vode.
    ''U narednih mesec dana taj problem, na čijem rešavanju meštani insistiraju već 20 godina, biće konačno rešen. Sva domaćinstva dobiće vodomere, kaptaže i rezervoari se čiste i biće ponovo u funkciji, a o primarnoj i sekundarnoj mreži će brinuti JKP  Naissus, tako da će ljudi u ovom selu moći da odahnu i da budu sigurni da će uvek imati najkvalitetniju vodu u svojim domovima'', rekao je Gradonačelnik.


On je dodao da će u narednih nekoliko dana biti zamenjene i sve neispravne ulične sijalice, a gde nedostaju biće postavljene i nove jer, kako je rekao, uslovi za život  u selu moraju biti u najvećoj mogućoj meri izjednačeni onima u gradu i, u razgovoru sa meštanima, poručio da će se ovog proleća i leta intenzivno raditi i na sređivanju saobraćajnica i atarskih puteva, ali i na uvođenju Velepolja u gradski sistem odvoza smeća.
 

Komentari
0
Pošalji komentar
hUF qiu
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: