Velika tribina u Nišu ''Pomerimo granice vantelesnom oplodnjom''

Izvor: Niški portal | 16-May-2018 | 18:26

Prva velika tribina u Nišu pod nazivom ''Pomerimo granice vantelesnom oplodnjom'' zakazana je za 19. maj od 12 časova u sali Pozorišta lutaka. Cilj je veliki - da svi parovi i pojedinci koji imaju sa neplodnošću saznaju sve što ih zanima o samom procesu vantelesne oplodnje.

Organizatori tribina kažu da bilo da se tek sada upuštaju u borbu za bebu, ili neumorno istrajavaju ne odustajući do cilja, tribina će parovima i pojedincima ponuditi konkretne odgovore, korisne savete i dobrodošle mogućnosti.

Tribinu organizuje udruženje Šansa za roditeljstvo, u saradnji sa eminentnim stručnjacima za lečenje steriliteta iz zemlje i inostranstva. Organizatori, kako kažu, žele da i na ovaj način pomognu, da ohrabre i osnaže ljude koji imaju problem sa neplodnošću, ali i da uz kvalitetne informacije i možda dodatne opcije i preporuke, daju podršku i podstrek za dalju borbu.

Domaći i strani stručnjaci su pripremili predavanja na interesantne teme i odgovore na sva pitanja onih koji dođu na tribinu. Biće reči o uzrocima bračne neplodnosti, dodatnim analizama, kada se treba obratiti lekaru za početak procedure i kada je donacija rešenje, kao i kako se izvodi procedura donacije jajnih ćelija u Grčkoj.

Posle izlaganja i diskusije, organizovane su besplatne konsultacije sa lekarima, ako se za to odluče, oni koji žele treba i da se prijave. 

Zbog ograničenog broja konsultacija po klinici, organizatori mole sve da se prijave na broj telefona: 061/624-5224 ili na email adresu: info@sansazaroditeljstvo.org.rs. Prvenstvo pri zakazivanju imaće članovi Udruženja, stoji u pozivu na događaju na facebook strani.

Komentari
0
Pošalji komentar
ji0 6q6
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: