ZBOG KVAROVA NA MREŽI PREKIDI VODOSNABDEVANJA NA MRAMORSKOM BRDU I U VIŠE ULICA

Izvor: Niški portal | 13-Jun-2018 | 12:03

Nastala je havarija na vodovodnoj mreži na Mramorskom brdu, kod skretanja za Batušinac. Usled kvara došlo je do prekida u snabdevanju vodom za korisnike na Mramorskom brdu od prethodnog dana. Obavljaju se radovi na popravci oštećenja tako da se normalizacija vodosnabdevanja predviđa do 15 sati. Za vreme dok traje intervencije biće stacionirana auto-cisterna sa pijaćom vodom na pomenutoj lokaciji.

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u ulici Heroja Pop Miće, ispred broja 4. Radovi će se obavljati u vremenu od 9 do 15 sati i biće prekida u snabdevanju vodom za žitelje u toj ulici. Nakon intervencije se očekuje normalizacija vodosnabdevanja.

Nastala je havarija na vodovodnoj mreži u ulici Branka Ćopića, ispred broja 44, u naselju Beverli Hils. Usled radova biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u toj ulici u vremenu od 9 do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Gornjoadrovačkoj ulici ispred broja 8, u naselju Ratko Jović. Zbog radova biće prekida u snabdevanju vodom za žitelje ove ulice u vremenu od 9 do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Komentari
0
Pošalji komentar
uVq R7p
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: