Zbog kvarova na mreži, mogući prekidi vodosnabdevanja

Izvor: Niški portal | 09-Jul-2018 | 09:42

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži na uglu ulica Šumatovačke i Jelene Dimitrijević (kod ambulante). Zbog popravke oštećenja mogući su povremeni prekidi u vodosnabdevanju za korisnike u ovim ulicama do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Izvodiće se radovi na popravci kvara na vodovodnoj mreži u Mramorskoj ulici, ispred broja 10. Zbog popravke oštećenja je moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici do 15 sati nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na priključnoj vezi u Novom Selu, u Vlasotinačkoj ulici, ispred broja 16. Zbog radova je moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u istoj ulici do 15 sati. Nakon intervencije sistem se vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Izvodiće se radovi na popravci priključne veze na Sinđelićevom trgu (kod suda). Intervencija na zahteva zatvaranje vode.

Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže na uglu ulica Prvomajske i Vojvode Stepe (kod crkve Sveti Luka). Zbog radova neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Komentari
0
Pošalji komentar
qwO FUh
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: