Šta sve mogu u svetu boja, materijala i modernih mašina? MOGU SVE

Izvor: Niški portal | 20-Jan-2019 | 22:24

Štamparija Nais Print je grafičko izdavačko preduzeće koje u ponudi ima kompletne usluge kroz sve faze za bilo koji tip vaše reklame.

 

A) Grafički dizajn i priprema za štampu – Kreativna rešenja za Vas

Tim dizajnera će vam pomoći da svoj proizvod ili uslugu plasirate na tržište. Ono što oni mogu da urade za vas je kreiranje originalne reklame po kojoj ćete biti prepoznatljivi, od ideje do realizacije. Napraviće vaš logo, vaš brend, a vi ćete moći da se predstavite u svetu biznisa onako kako je to danas neophodno. Reklamni materijal je danas odraz vašeg ugleda u poslovnom svetu i kao takav mora biti poveren profesionalcima na realizaciju.

B) Štampa

1. Offset štampa - mali formati (veliki tiraži)

Od offset štampe se očekuje postojanost otiska i isplativost. Pogodna je za brošure, plakate, vizit karte, memorandume, knjige, kataloge, liflete, reklamne kese, blokove...

2. Digitalna štampa - mali formati (mali tiraži)

Kolor štampa pogodna za male tiraže i kratko vreme realizacije,

3. Digitalna štampa velikih formata (formati veći od A0) - veliki formati (mali tiraži)

U ponudi su različiti papiri za postere, foto-tapete, light box-ove i sl. Samolepljiva PVC folija mat ili sjajna, removable ili sa permanentim lepkom, neprovidne, transparentne ili backlit ili folije specijalne namene One Waz Vision, peskirna, folije za zatamnjivanje ili zaštitu stakala. Baner (cirada) do 3.2m širine, mesh (rupičasta cirada) Slikarsko platno, platno za zastave, eko-koža i mnogo drugih materijala. Brendiranje izloga, vozila, bilbordi, table obaveštenja, signalizacija.

4. Štampa na tekstilu - štampa ili vez na tekstilu

Vaš logo ili poslovni motiv se može naći I na tekstilu, na radnoj, sportskoj ili svakodnevnoj odeći, na kišobranima, torbama ili kačketima.

5. UV štampa – štampa reklamnog materijala

Savremena tehnika štampe kada je potrebno da vaše hemijske olovke, bedževi, podmetači, privesci, upaljači nose ime vaše firme. Boje koje se koriste su otporne na temperaturne, hemijske i mehanicke uticaje. Štampa se direktno na plastici, drvetu, keramici, metalu, rokovnicima, pleksiglasu, kartonu, lepenci.

6. Sito štampa - štampa na svim vrstama materijala

Ova štamparska tehnika je pogodna za štampanje na svim vrstama materijala na papiru, plastici, metalu, tekstilu, drvetu… Moguće je štampati željeni sadržaj na kišobranima, torbama, majicama, duksevima, jaknama, jastučićima za putovanje, kao i na torbama za laptop računare

7. Lasersko graviranje - trajni otisak

Lasersko graviranje omogućava da se na različitim proizvodima napravi trajni otisak Vašeg znaka, logotipa, naziva ili poruke. Tehnika laserskog graviranja je idealna za primenu na proizvodima od metala kao što su olovke, privesci, upaljači, satovi, setovi…

 

C) Grafička dorada - da na kraju sve bude kako treba

Kompletnom linijom za mašinsku doradu omogućeno je da svi proizvodi budu uobličeni u krajnji proizvod, pre nego što se isporuče kupcu. Zlatotiskom, UV lakiranjem, blindrukom, perforacijom, zahtevnim savijanjem, tvrdim i mekim povezom, štancom, šivenjem knjiga, dobija se finalan proizvod besprekornog izgleda i lepote.

 

D) Izdavaštvo – da kucani tekst postane knjiga

Kompletna usluga izrade od preloma, lektorisanja, pripreme, dizajna, tehničke obrade, katalogizacije, šivenja knjige do krajnje dorade kompletne knjige, bilo tvrdim ili mekim povezom.

 

Ukazati im poverenje – nije luksuz, već pravi izbor.

Kontakt telefon: 018 560 555

Email: naisprint@gmail.com

Adresa: Majakovskog 97 18000 Niš

Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 08.00 - 16.00

WEB SAJT : www.naisprint.rs

Komentari
0
Pošalji komentar
Fd3 SEB
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: