AEGEE Niš: Studentski izleti sa strancima koji dolaze u naš grad radi druženja

Izvor: NiškiPortal | 06-Jul-2018 | 08:42

 

Povodom Summer University (SU) programa : “Go Hard or Go Home” AEGEE Niš poziva sve zainteresovane da se prijave da zajedno sa našom organizacijom krenu na jednodnevni izlet do Sokobanje, Sofije ili Kameničkog visa i Cerjanske pećine.
 - Put za Sofiju (24.7.) za sve koji žele da pođu je 1100 dinara.
 - Put i ulaznica za akva park u Sokobanji (25.7.) je 890 dinara.
 - Put do Cerjanske pećine i Kameničkog visa (27.7.) je 270 dinara.

 - Za one koji žele da posete sva 3 mesta cena je 2000.


Na ovim destinacijama pridružiće nam se i 20 stranaca iz Španije, Italije, Holandije, Rusije, Češke, Nemačke i Estonije, koji dolaze u naš grad povodom Summer University programa koji AEGEE Niš organizuje. Ovo je lepa prilika da popričate sa ljudima koji imaju drugačiju kulturu, jezik, veru i da saznate nešto više o zemljama iz kojih dolaze. Više informacija o plaćanju i detaljima u prijavi dole.

Prijava za izlete : https://docs.google.com/…/1FAIpQLScXMZrE71D_j0okgi…/viewform

 

 

 

AEGEE Europe (Association des Etats Généraux des Etudiants de l’Europe) je najveći multidisciplinarni evropski studentski forum koji okuplja preko 220 univerziteta, iz više od 40 zemalja širom Evrope. Osnovan je u Parizu 1985. godine i ima volonterski, nevladin i neprofitni karakter. Cilj mu je promovisanje ideje „Evropa bez granica“ i univerzalnog visokog obrazovanja dostupnog svima.​

AEGEE pokreće studente i mlade ljude u Evropi da preuzmu aktivnu ulogu u društvu time što omogućuje brojne prilike za dijalog i učenje i delovanje na polju aktivizma. Pored toga AEGEE jača i međusobno razumevanje i približava Evropu mladim ljudima.

Pored aktivnosti na evropskom nivou, AEGEE Niš posebno pokušava da podstakne mlade na mobilnost i aktivno učešće u lokalnoj zajednici u oblasti visokog obrazovanja, kulturne razmene i ljudskih prava.

Komentari
0
Pošalji komentar
Nue QUL
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: