JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 10-Sep-2021 | 10:58

Ulica Branka Miljkovića br. 70 

Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Branka Miljkovića, kod broja 70. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Branka Miljkovića, i u okolnim ulicama: Marija Badela, Josipa Kraša, Zlatka Bolokovića, Ljube Ilića Stoleta i delu Nikole Uzunovića.

Ulica Stevana Nemanje br. 48/a

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Stevana Nemanje, kod broja 48/a. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Stevana Nemanje.

Selo Hum, ulice Braće Janković i Danila Price

Nastavak radova na vodovodnoj mreži od prethodnog dana u selu Hum, u ulicama Braće Janković i Danila Price. Zbog kvarova i povezivanja priključaka po šahtama biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Hum.

Ulica Laze Kostića br. 8

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Laze Kostića, kod broja 8. Ukoliko se budu obavljali radovi u toku dana, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Laze Kostića.

Selo Gornja Toponica i Toponički put 

Voda na ulici, potreban je iskop na ulazu u selo Gornja Toponica i iskop na Toponičkom putu, preko puta skretanja za Trupale. Zbog kvarova i popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela Gornja Toponica, donji deo sela do puta. Specijalna bolnica imaće uredno vodosnabdevanje.

Selo Divljana, odmaralište Divljana

Voda na površini, potreban je iskop u selu Divljana, nekih 100 metara ispod odmarališta Divljana. Voda je zatvorena za odmaralište i ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, do završetka radova. 

Komentari
0
Pošalji komentar
IUL Zi2
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: