CENA ULAZNICE ZA SVE FILMOVE 250 DINARA

Izvor: Niški portal | 12-Dec-2020 | 20:12
Samo u Cineplexx Niš bioskopu
 
Da li ste znali da je Cineplexx Niš bioskop u Stop Shop ritejl parku otvoren ovog petka i vikenda? Ljubitelje sedme umetnosti od 11. do 13. decembra očekuje snižena cena ulaznica od 250 dinara za sve filmove na repertoaru. Karte su u prodaji.
 
Koja je vaša dobitna Cineplexx kombinacija ovog vikenda? Uz ukusne, hrskave kokice, omiljene naćose i hladno osveženje, pogledajte filmove koje ponovo oživljavamo na velikom platnu u periodu od 11 do 17 časova po sniženoj ceni ulaznica za sve filmove!
 
Pored trenutno najpopularnijih filmskih naslova kao što su ,,Vikend sa ćaletom“ sa Nenadom Jezdićem u glavnoj ulozi koji je osvojio srca publike kako glumom tako i pričom, zatim horora ,,Tripozno“ i  trilera ,,Prevodioci“ na repertoaru Cineplexx Niš bioskopa naći će se reprizni filmovi koji su ostavili najjači utisak na publiku i bili najgledaniji u periodu svog prikazivanja, među kojima horor ,,Tiho mesto“,  malo akcije u filmu ,,Paklene ulice: Hobs i Šo”, malo avanture u filmu ,,Džumandži: Sledeći nivo” i mnogo smeha uz Roberta de Nira u filmu ,,Rat sa dekom”. Za naše najmlađe posetioce, na njihovu radost, na veliko platno vraćaju se animirane avanture ,,Zaleđeno kraljevstvo 2”, neodoljive kuce u filmu ,,Patrolne šape: Priprema, pozor, spasavaj”, ,,Kućni patuljci” i drugi.
 
 
Cineplexx Niš bioskop je mesto opuštanja gde je veoma lako i moguće održavati fizičku distancu i pridržavati se svih propisanih mera, i kao takav, pravi je izbor za bezbednu zabavu.
 
Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuje uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.
Komentari
0
Pošalji komentar
1Dl CoN
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: