7 pacijenata preminulo, 12 na respiratoru u Nišu

Izvor: Niški portal | 19-Nov-2020 | 00:56

U Covid objektima Kliničkog Centra Niš, hospitalizovana su ukupno 235 pacijenta. Kod 161 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19, Saopšteno je iz Kliničkog centra u Nišu.

Kako se navodi u saopštenju te zdravstvene ustanove od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 12 su priključena na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

- Svi pacijenti su pod 24 - časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra. 7 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo, stoji u saopštenju KC Niš.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 63 pacijenata. Kod 34 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

U 3 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovan 74 pacijent. Kod 56 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Komentari
0
Pošalji komentar
57l Aru
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: